android oto kablosuz bağlantı

İsim
Eren erinmez
Araç
Golf 8.5
selamlar aracın kablosuz bağlantısı ile sorun yaşamaya başladım. telefonumu değiştirdim android telefonum vardı tekrardan yeni bir android telefon aldım ne zaman kablosuz bağlantı kurmaya çalışsam yeni telefonu görmüyor eski telefona bağlanmaya çalışıyor ve bağlantı kuramıyorum. eski telefonu ne yaptıysam silemedim. yeni telefonda wifi,bluetooth,kendi internetim hepsi açık olmasına rağmen araç ile bağlantısını kuramıyorum. bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilirmi???

Andoid auto bağlantı problemlerinde, telefondaki android auto kurulumunu silip tekrar yüklüyorum düzeliyor. Golf'te değil de Astra'da daha sık yaşıyorum. Siz de deneyin belki çözüm olur.

Eski telefonu sattım gitti.onunla alakası olmaması lazım yeni telefonu aracın tanıması lazım diye düşünüyorum.araç yerinde durur ama telefon her daim değişebilir yani.
tefefonun android oto tanıt sekmesi varmış ordan girerek tanıttım. Yani multimedia sisteminde herhangi bir tanıtım düğmesi yok herşey tel değiştiğinde telefonun menüsü içindeki anroid oto kısmından hallediliyor.

Geri