Sayısız Vag grubu araçtan sonra herkese selam

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selcuk10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhabalar ben Balıkesirden Selçuk 26 yaşındayım. Sayısız vag grubu araçtan caddyden tutunda Formentora kadar farklı araçlara sahip oldum 5 senede.
Bu haftada yıllardır hep almak isteyip almadığım golf aracı kampanyayı değerlendirerek 1.5 eTSI Life paket aytası gri için kapora verdim tekrardan herkese selamlar
Hoş geldiniz.

İlk kez Golf sahibi olacaksanız bağımlılık yapabilir dikkat edin :)

Valla ben astra k dan geçeceğim çok memnundum aracımdan umarım haklisinizdir korkmuyor değilim
Ben de makyajlı hb Astra j kasadan geçtim. Yol tutuş harici tüm özelliklerde artıya geçmiş gibi hissediyorum. Golfün de yol tutuşu güzel tabii.

IMG_3070.jpegbu aracın sahibi burada mı yada bu jantlardan gören yada bulan var mı ilanlarda

Bu konu içerisinde yersiz olmuş ama bu jantlar CMS C32 Aero yada CMS 1480 (18") CMS 1340 (19") bazı elektrikli VAG araçlarda opsiyon olarak alınabiliyor sanıyorum. Piyasada da bulunabilir belki.

Bu konu içerisinde yersiz olmuş ama bu jantlar CMS C32 Aero yada CMS 1480 (18") CMS 1340 (19") bazı elektrikli VAG araçlarda opsiyon olarak alınabiliyor sanıyorum. Piyasada da bulunabilir belki.
Kusura bakmayın bilmiyordum. Bu konudan devam etmek istedim cms zaten vag grubuna jantlar üretiyor orjinal olarak o zaman orjinal niyetine alabilirim diye düsünüyorum cok begendim modeli. Teşekkürler bu arada

Geri