Sayısız Vag grubu araçtan sonra herkese selam

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selcuk10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Selçuk
Araç
Golf 8.5
Merhabalar ben Balıkesirden Selçuk 26 yaşındayım. Sayısız vag grubu araçtan caddyden tutunda Formentora kadar farklı araçlara sahip oldum 5 senede.
Bu haftada yıllardır hep almak isteyip almadığım golf aracı kampanyayı değerlendirerek 1.5 eTSI Life paket aytası gri için kapora verdim tekrardan herkese selamlar

Oh oh oh herkes bı anda Golf'e hurraaa atladı. Forumda saat başı yeni Golf çıkıyor çok hoşuma gitti bu durum :)

Hayırlı olsun size de

Hayırlı olsun kısa sürede kavuşursunuz aracınıza inşallah

Merhabalar ben Balıkesirden Selçuk 26 yaşındayım. Sayısız vag grubu araçtan caddyden tutunda Formentora kadar farklı araçlara sahip oldum 5 senede.
Bu haftada yıllardır hep almak isteyip almadığım golf aracı kampanyayı değerlendirerek 1.5 eTSI Life paket aytası gri için kapora verdim tekrardan herkese selamlar
Hayırlı olsun. Kaça aldınız hocam.?

Herkese tekrardan selam doğmamış cocuğa don biçmek gibi olacak ama 17 inch R-line jantına niyetlenmistim yakınımda olmasına mütevellit ama lastik markasını begenmediğim için vazgeçtim gibi diğeri ise 18 gti jant dot 2024 sahibiyle anlaşırsam alacagım sizin görüsünüz nedir yay ister mi 3.5 cm eibach cok mu düşürür baska önerilere veya ilanlara satanlara acığım

Ekli dosyalar

• IMG_3052.png
    IMG_3052.png
    753.9 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_3051.png
    IMG_3051.png
    672.2 KB · Görüntüleme: 30
Herkese tekrardan selam doğmamış cocuğa don biçmek gibi olacak ama 17 inch R-line jantına niyetlenmistim yakınımda olmasına mütevellit ama lastik markasını begenmediğim için vazgeçtim gibi diğeri ise 18 gti jant dot 2024 sahibiyle anlaşırsam alacagım sizin görüsünüz nedir yay ister mi 3.5 cm eibach cok mu düşürür baska önerilere veya ilanlara satanlara acığım
Bu gti jantı orjinal mi ?
18 kesin yay ister
İlk etapta takmasanız bile
hergün gördükçe acaba yay taksam mı düşüncesi peşinizi bırakmayacak.

17 rline jantını ben çok şık ve modern buluyorum. Yay da gerektirmeyecekse yay parasını lastiğe ayırıp, üzerinde gelen lastikleri de ne ediyorsa satardım.

Bu gti jantı orjinal mi ?
18 kesin yay ister
İlk etapta takmasanız bile
hergün gördükçe acaba yay taksam mı düşüncesi peşinizi bırakmayacak.

17 rline jantını ben çok şık ve modern buluyorum. Yay da gerektirmeyecekse yay parasını lastiğe ayırıp, üzerinde gelen lastikleri de ne ediyorsa satardım.

Satıcının dediğine göre orjinal sahibinden zaten diğer 17 inch r line olan ilandan kalkmıs baska bi satıcıya gecmis daha yüksek fiyattan onu eledim gibi artık. 18 inch orjinal gti de Continental sport contact 7 var

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar.

Geri