Konuyu açmadan önce biraz araştırma yapmıştım. Yine daha önceden sizin dediğiniz gibi motor soğukken ve araç düz iken seviyeyi ölçtüm ve su ekledim. Ancak motor ısındığında yükseldiği seviye ve motor soğuduğunda düştüğü seviye arasındaki fark biraz fazla geldi bana bunun için konu açmak zorunda kaldım. Ne yapmam gerektiğini halen anlamadım maalesef. Ustaya göstermeme gerek var mıdır
Araca (motor soğukken) ve araç düz bir zemindeyken max. çizgisinin çok az altında olacak şekilde saf su ekleyiniz, ve kapağı kapatınız,
ANCAK kapağı sıkarken dikkat etmeniz gereken husus —>kapak artık daha fazla sıkılamayacak duruma gelir, bu aşamada hafif güç uyguladığınızda kapak 1 kademe daha döner ve (tık diye bir ses) duyarsınız, Bu kapağın kilitlendiği anlamına gelir, bu önemlidir kapağı sıkarken bu tık sesini duyup her zaman kilitlemelisiniz..!! Kapağı kilitlediğinizde motor ısınınca içerde oluşan (artan basınca) karşı bu sayede güvenlik önlemidir,
Sonrasında (max. çizgisinin hemen altında ilave yaptıktan sonra) sıvının seviyesini keçeli kalem ile işaretleyiniz,
Son aşamada araç ile biraz tur atın motor 90 dereceye kadar ısınmış olsun,
Ertesi gün motor soğukken ve araç düz bir zemindeyken seviyeyi kontrol ediniz, seviye işaretlediğiniz yerde mi değil mi veya eksiltme yapmış mı..? Bu şekilde anlamış olursunuz,
Not: genleşme kabının kapağını her açtığınızda işiniz bittikten sonra kapağı sıkarken her zaman (tık sesi gelecek şekilde) dediğim şekilde kilitleyiniz,
Not 2: ilave yaparken çeşme suyu, içme suyu, market suyu vs.. kesinlikle kullanmayınız, Yalnızca saf su, distile su veya de-iyonize su ile ileve yapınız, Hatta bulabiliyorsanız de-iyonize su kullanmak en güvenlisidir, De-iyinize su en zararsız saf su tipi’dir, veya ilave işlemini antifriz ile yapabilirsiniz,
Aracınıza uyumlu olan antifriz tipleri G13 ve G12 Evo tip antifrizlerdir, araçta G13 varsa G13 kullanmanız, G12 Evo var ise G12 Evo kullanılmalıdır, 2 farklı sıvı birbiriyle karıştırılmamalıdır, İlerki zamanlarda bir sebebten dolayı komple antifriz değişimi yapılması gerekir ise G12 Evo kullanmanız daha iyi olur, çünkü artık yavaş yavaş G13 antfrizin üretimi durdurulacaktır,
Not 3: dikkat aşşağıdaki antifriz tipleri aracınıza uyumlu değildir:
G12
G12 +
G12 ++
(Bu antifrizler aracınıza uyumlu değildir).