Golf 8 far leke

İsim
Baran
Araç
Golf8
Aracımda durduk yere hiç bir sorun yokken bugün birşey farkettim hiç bir sorun yokken farımda temsili atacağım resimdeki gibi leke farkettim araç durduğu yerde böyle birşey nasıl olabiliyor gerçekten anlamış değilim golf 8 aldığıma alacağıma bin pişman oldum gerçekten

Ekli dosyalar

• IMG_1762.jpeg
    IMG_1762.jpeg
    138.7 KB · Görüntüleme: 38

5 yıldır sokakta sıcak soğuk vb dış etkenlere maruz kalmış plastik bir parça zamanla yapısının bozulması normal.

Hocam temsili değil de gerçek bir fotoğraf görseydik.

Fransız golf forumunda buna benzer bir şey görmüştüm. Bir kaç kişinin aracının iki farı da kendi kendine, çatlamış temperli cam benzeri izler oluşmuştu. Umarım sizinki öyle bir şey değildir.

Son düzenleme:

Fransız golf forumunda buna benzer bir şey görmüştüm. Bir kaç kişinin aracının iki farı da kendi kendine, çatlamış temperli cam benzeri izler oluşmuştu. Umarım sizinki öyle bir şey değildir.
Hocam leke aynı leke yarın müsait olursam çekerim internette mıknatıs salıyorlar içine öyle yapsam lekeyi alabilir miyim acaba

Valla canım çok sıkılıdı hocam ya durduk yere böyle birşey olması
Sıkmayın hocam canınızı, sizin bilerek yada bilmeyerek yaptığınız bir hatadan kaynaklı değil sonuçta.
Herkeste yavaş yavaş çıkacak böyle sorunlar.
Olaya o yönden bakınız.

Olay bu şekilde hocam çatlak değil bendeki resimdeki şekilde

Ekli dosyalar

• IMG_1767.jpeg
    IMG_1767.jpeg
    301.3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_1766.jpeg
    IMG_1766.jpeg
    282.8 KB · Görüntüleme: 30
Bu iz, farın içindeki şeffaf parçanın fazla ısınmasından kaynaklı kılcal çatlama gibi bir şey. Büyük ihtimalle uzun süre gece kullanımı ve ampulün çok ısınması yüzünden olmuş.

Orijinal dışı yüksek watt LED / Xenon kullanıldımı araçta

Olay bu şekilde hocam çatlak değil bendeki resimdeki şekilde

Benzer bir üretim kusuru galiba. Şuan için servis hiç bir şey yapmaz, oldukça az olduğu için. Yine de isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler, gidip gösterin bir. Şuan gitmezseniz bile ilerlemesi/çoğalması durumunda derhal servisin kapısını çalın.

Aşağıdaki iki vatandaşın da garantileri olmamasına rağmen birini VW fransa %100 değişim vermiş, diğerini ise %45 oranında karşılamışlar.

1000055246.jpg

IMG-9206.jpg

Benzer bir üretim kusuru galiba. Şuan için servis hiç bir şey yapmaz, oldukça az olduğu için. Yine de isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler, gidip gösterin bir. Şuan gitmezseniz bile ilerlemesi/çoğalması durumunda derhal servisin kapısını çalın.

Aşağıdaki iki vatandaşın da garantileri olmamasına rağmen birini VW fransa %100 değişim vermiş, diğerini ise %45 oranında karşılamışlar.

1000055246.jpg

IMG-9206.jpg

güzel araştırma tebrikler

Bu iz, farın içindeki şeffaf parçanın fazla ısınmasından kaynaklı kılcal çatlama gibi bir şey. Büyük ihtimalle uzun süre gece kullanımı ve ampulün çok ısınması yüzünden olmuş.

Orijinal dışı yüksek watt LED / Xenon kullanıldımı araçta
Yok kardeşim böyle bi sonradan takma olayı yok kedi orjinal ürünü takılı üstünde

1000055246.jpg

IMG-9206.jpg
Bende böyle birşey yok şükür sadece farın iç kısmında sanki böyle kirli su değmiş gibi bakalım bi Almanya’ya mail atıcam

Geri