normal hocam bir problem olmazMerhaba golf 7 aracıma j led uygulaması yaptırdım sellektör atarken böyle bir ses geliyor.
Hocam hangi marka taktırdınız?Merhaba golf 7 aracıma j led uygulaması yaptırdım sellektör atarken böyle bir ses geliyor.
Bendede duyulmuyorHocam fabrikasyon valeo u led far mevcut. Özellikle motor çalışmıyorken bende de ses var. Ama senin sesten daha düşük gibi. Sürüş esnasında duyulmuyor bende. Eğer sürüş esnasında duymuyorsan problem yok
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Aracın far taktırdıktan sonraki fotoğrafları var mı acaba ?
Normal. Uzunları 4 led birden atıyor. Kısa farlar uzunları perdeyi kaldırarak attığı için onun sesi geliyorMerhaba golf 7 aracıma j led uygulaması yaptırdım sellektör atarken böyle bir ses geliyor.
Replikalarda perde oluyor mu? Ben sadece orijinal xenon u olanlarda perde var sanıyordum.Normal. Uzunları 4 led birden atıyor. Kısa farlar uzunları perdeyi kaldırarak attığı için onun sesi geliyor
Mercekli kısa farlar uzun atacaksa mecbur. Orijinal xenonlarda uzunlar için ekstra bir ampül yok, sadece kısa farları kullanıyorReplikalarda perde oluyor mu? Ben sadece orijinal xenon u olanlarda perde var sanıyordum.
Evet aslında ben de ondan demiştim. Replikalarda kısanın ayrı uzunun ayrı ampulü olduğu için. Perdenin mantığı sadece kısalarda ampul olduğu için uzunda da onu kullanması değil mi? Belki kısalar da destek sağlıyordur gerçi ondan olabilir.Mercekli kısa farlar uzun atacaksa mecbur. Orijinal xenonlarda uzunlar için ekstra bir ampül yok, sadece kısa farları kullanıyor