Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Golf 7 aracım için j far almak istiyorum. Osramınki taiwan ürünlere göre daha iyi diye duydum. Yakın zamanda alan var mı? Diğer önerilerinize de açığım.
Golf 7 aracım için j far almak istiyorum. Osramınki taiwan ürünlere göre daha iyi diye duydum. Yakın zamanda alan var mı? Diğer önerilerinize de açığım.
Arkadaşlar farları bugün taktırdım gerçekten güzel durdu. gece aydınlatmasını daha deniyemedim ama bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. yakın zamanda youtuba bir video eklerim.
Merhaba 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım aydınlatma vs gayet şık duruyor araçta, malzeme kalitesi başarılı buğu vs yapmadı hiç. montajı basit soket sokete montajlanıyor ek olarak aküye bir kablo daha gidiyor.
Birisi şu osram ledriving olayını anlatabilir mi? Kusura bakmayın konusu varsada dikkatimden kaçmış olabilir. Komple bir far mı? Sadece led mi? Ampülmü? Nedir?
Komple far olarak satılıyor.Yalnız dikkat edilmesi gereken bir nokta var!İki tipi var bu farların,orjinalde halojen farları olan araçlara,yani soketi ona uygun olan ve orjinalde xenon olan farlara soketi uygun olan.