Kemersiz Auto Hold Nasıl Aktif Edilir

İsim
Mehmet
Araç
VW CC EXCLUSİVE 1.4 TSİ 150HP DSG
Merhaba arkadaşlar, 2016 model vw cc aracımda auto hold kemer takmadan çalışmıyor, kısa mesafe kullanırken veya arabayı ufak tefek hareket ettirmek gerektiginde can sıkıcı oluyor.
bu durum 2013 golflerde de varmış sanırım, gizli özellik açan işletmeler bunu halledebiliyor fakat internette nasıl yapıldıgına dair pek birşeyler göremedim
bu durumu vcp veya vcds ile nasıl halledebiliriz ?

Merhaba arkadaşlar, 2016 model vw cc aracımda auto hold kemer takmadan çalışmıyor, kısa mesafe kullanırken veya arabayı ufak tefek hareket ettirmek gerektiginde can sıkıcı oluyor.
bu durum 2013 golflerde de varmış sanırım, gizli özellik açan işletmeler bunu halledebiliyor fakat internette nasıl yapıldıgına dair pek birşeyler göremedim
bu durumu vcp veya vcds ile nasıl halledebiliriz ?
Kodlama işine girmektense ölüm tokası dediğimiz kemer tokası alın onu takın bu işi çözmenin en ucuz yolu o.

Antep'tesiniz zaten orada herkes kemer tokası kullanıyor bulmanız da çok kolay olur. Kullanmadığınız zaman koltuk arkası ceplere atarsınız veya üstünde kemer takma yeri alan tokayı da tercih edebilirsiniz.

Kodlama işine girmektense ölüm tokası dediğimiz kemer tokası alın onu takın bu işi çözmenin en ucuz yolu o.

Antep'tesiniz zaten orada herkes kemer tokası kullanıyor bulmanız da çok kolay olur. Kullanmadığınız zaman koltuk arkası ceplere atarsınız veya üstünde kemer takma yeri alan tokayı da tercih edebilirsiniz.
Hocam kemerimi takacagım zamanda onu çıkar tak yerine koy vs vs ugraşmak istemiyorum kodlamayla yapanlar var, kodlamayla yaparsam benim için daha iyi olur

Vcds ile emniyet kemeri ikazını kapatırsam Auto hold için kemer takmaya gerek kalmıyor yani dogru mu anladım ?
emniyet kemeri ikazını ben kapattım. kemeri takmayınca hold yine çalışmıyor bilgin olsun golfte öyle ccde farklı mıdır onu bilmiyorum

emniyet kemeri ikazını ben kapattım. kemeri takmayınca hold yine çalışmıyor bilgin olsun
bazıları emniyet kemeri uyarısını kapatınca auto hold sürekli devrede oluyor diyor ama anlayamadım acaba nasıl yapabiliriz ?

Vcds ile emniyet kemeri ikazını kapatırsam Auto hold için kemer takmaya gerek kalmıyor yani dogru mu anladım ?
Yok hayır fiziksel olarak takmanız lazım. Ayrıca arabayı garaja sokarken yada bir kaç manevra gerektiren paralel parklarda auto hold eziyet oluyor. Ben senin istediğin durumun tam aksine arabayı garaja sokarken emniyet kemerimi çıkartıp auto holdun pasife düşmesini sağlıyorum. Minik minik gaz vererek yanaşırken daha rahat oluyor. Tam tersi durumda auto holdu gaz ile devre dışı bırakırken fazla gaza basıp çarpmalara sebep olduğu durumlar yaşanabilir.

bazıları emniyet kemeri uyarısını kapatınca auto hold sürekli devrede oluyor diyor ama anlayamadım acaba nasıl yapabiliriz ?
ben de baktım da bununla alakalı bir kod bulamadım
hatta bende start stop da çalışmıyor emniyet kemeri takılı değilken.

Böyle bir imkan yok. (Vcds için konuşuyorum)

2013 Mk7'im için çok kurcalamıştım vcds ile her yeri translate ederek..
Yabancı forumları da talan etmiştim yok...

Gizli özellik açan işletme kesin açabiliyorsa ücretini verin yaptırın derim.

Kemer takmadan aracın yerini değiştirince falan insan unutuyor autoholdun devrede olmadığını, bir yere çarpar, yok yere masraf...

Geri