2015 1.4 TSI Golf 7 125 HP alınır mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 75beratt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Berat
Araç
Golf
Merhaba hocalarım 2015 1.4 tsi 125 HP manuel golf 7 aracı düşünüyorum araç 150 bin km de ve alır almaz uzun yol yapmak zorundayım sizce bu araç alınır mı ve alırken en dikkat etmem noktalar nedir ilk kez benzinli bir araç alıcağım

Bakımlıysa alınır hocam , bu forumda bir abimizden 163binde 1.2 tsı 110 HP olanı aldık. Maşallah tertemiz ve bakımlıydı araç. Aracı alan arkadaşım 🧿 Sorunsuz biniyor

Merhaba hocalarım 2015 1.4 tsi 125 HP manuel golf 7 aracı düşünüyorum araç 150 bin km de ve alır almaz uzun yol yapmak zorundayım sizce bu araç alınır mı ve alırken en dikkat etmem noktalar nedir ilk kez benzinli bir araç alıcağım
Fiyat önemli hocam, her yaş her km araç alınır neden alınmasın.

870-880 ideal, tabi hata boya yoksa ve tüm bakımları aksatılmadan yapılmışsa.
Hocam dediğiniz fiyatlara hatasız boyasız varsa hemen alalım valla 2-3 aydır araç bakıyorum o fiyatlara hiç denk gelmedim 1.2 ve 1.6 da baktım fakat o fiyatlara 2015 altı yok maalesef

O paraya otomatik alınabilir

vw araçların ömrü 150 bin km dir. Alınmaz bence,sanayiden çıkmaz o araba. Ben sıfır aldıklarım 120 binden sonra ağaca çıkardı beni,aman uzak durun. Şimdiki atacım 120
Bin bakımına 100 bin tl,ödedim,şimdi de,kavrama,mekatronik ve hava kaçağı arızası var,bir daha vw almam. 0 alıp 100 binden sınra satarsan alınır derim.

Geri