Merhaba hocalarım 2015 1.4 tsi 125 HP manuel golf 7 aracı düşünüyorum araç 150 bin km de ve alır almaz uzun yol yapmak zorundayım sizce bu araç alınır mı ve alırken en dikkat etmem noktalar nedir ilk kez benzinli bir araç alıcağım
Fiyat önemli hocam, her yaş her km araç alınır neden alınmasın.Merhaba hocalarım 2015 1.4 tsi 125 HP manuel golf 7 aracı düşünüyorum araç 150 bin km de ve alır almaz uzun yol yapmak zorundayım sizce bu araç alınır mı ve alırken en dikkat etmem noktalar nedir ilk kez benzinli bir araç alıcağım
Hocam özel serviste yapılmış bakımlarıFiyat önemli hocam, her yaş her km araç alınır neden alınmasın.
Fiyat olarakta şuanlık 950 konuştukFiyat önemli hocam, her yaş her km araç alınır neden alınmasın.
Bence çok yüksek.Fiyat olarakta şuanlık 950 konuştuk
Hocam ilanlarda emsalleri 1 milyon ve üzeri olarak çıkıyor ve kaput bey bagaj değişen oluyor hepBence çok yüksek.
Fiyat olarakta şuanlık 950 konuştuk
Hocam dediğiniz fiyatlara hatasız boyasız varsa hemen alalım valla 2-3 aydır araç bakıyorum o fiyatlara hiç denk gelmedim 1.2 ve 1.6 da baktım fakat o fiyatlara 2015 altı yok maalesef870-880 ideal, tabi hata boya yoksa ve tüm bakımları aksatılmadan yapılmışsa.
Hocam kaput tavan bagaj gibi yerlerde işlem olmasın ve airbaglerde işlemsiz olsun istiyorum maalesef otomatik bulamadım bu paralara siz bulabilirseniz link atabilirmisinizO paraya otomatik alınabilir
vw araçların ömrü 150 bin km dir. Alınmaz bence,sanayiden çıkmaz o araba. Ben sıfır aldıklarım 120 binden sonra ağaca çıkardı beni,aman uzak durun. Şimdiki atacım 120Merhaba hocalarım 2015 1.4 tsi 125 HP manuel golf 7 aracı düşünüyorum araç 150 bin km de ve alır almaz uzun yol yapmak zorundayım sizce bu araç alınır mı ve alırken en dikkat etmem noktalar nedir ilk kez benzinli bir araç alıcağım
Hocam işlemsiz bir yeri kalmamışki aracın ve birde 950 bini geçemiyorum şuan@75beratt https://shbd.io/s/OnPRaBiT favorilerimde vardı atayım dedim lakin saseleri felan darbeli