Golf 8 Anahtarı Kılcal Çizikler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DeadLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
DeadLy
Araç
Golf 8
Üstatlar, selamlar.

Golf 8 anahtarımın her ikisi de sanki zımparalanmış gibi kılcal çiziklerle dolu. İlk aldığım zamandaki o parlak siyah hâline döndürmek istiyorum ancak bir türlü başaramadım.

Bu kapakların yenisini internette aradım fakat bulamadım. Bu kapakları nasıl ilk günkü hâline getirebiliriz?

IMG_0787.JPG

ince pasta ve pamuk ile uygulama yapın. gerekirse işlemi bi kaç kez tekrarlayın parlak siyah olduğu için çizilmeye çok musait kısa süre içinde yine bu hale gelicek

Üstatlar, selamlar.

Golf 8 anahtarımın her ikisi de sanki zımparalanmış gibi kılcal çiziklerle dolu. İlk aldığım zamandaki o parlak siyah hâline döndürmek istiyorum ancak bir türlü başaramadım.

Bu kapakların yenisini internette aradım fakat bulamadım. Bu kapakları nasıl ilk günkü hâline getirebiliriz?

IMG_0787.JPG
Belki servis ön-arka kapak satıyordur dicem de hiç zannetmiyorum kesin anahtarın kasasını komple satıyordur, detailing ile uğraşan yerler polisaj ile eski haline döner ama uğraşırlar mı bilmiyorum.

Üstatlar, selamlar.

IMG_0787.JPG

Kapağın iç tarafımda parça numarası yazması gerek yoksa bile servise gidip göstersen bile yeterli muhtemelen halledersin…
oda yoksa benim zamanında aldığım üründen sipariş verebilirsin aşağıda paylaştığım…

Belki servis ön-arka kapak satıyordur dicem de hiç zannetmiyorum kesin anahtarın kasasını komple satıyordur, detailing ile uğraşan yerler polisaj ile eski haline döner ama uğraşırlar mı bilmiyorum.

Hocam satıyor olabilir ben zamanında R logolu almıştım sadece kapak bence parça numarasını söyleyip denemeli…

IMG_2979.jpeg

Yada buradan alabilir;

https://www.vag-market.com/urun/anahtar-arka-kapak/

Son düzenleme:
Cevap açık ve net
metin hocam ın dedıgı gıbı servısten kapakları alabilirsin
Ama ben servisten almanı tavsıye ederim

Kapağın iç tarafımda parça numarası yazması gerek yoksa bile servise gidip göstersen bile yeterli muhtemelen halledersin…
oda yoksa benim zamanında aldığım üründen sipariş verebilirsin aşağıda paylaştığım…

Hocam satıyor olabilir ben zamanında R logolu almıştım sadece kapak bence parça numarasını söyleyip denemeli…

IMG_2979.jpeg

Yada buradan alabilir;

https://www.vag-market.com/urun/anahtar-arka-kapak/

Teşekkürler Metin hocam. Yarın servisteki danışman arkadaşa soracağım.

Geri