Önerilerinize ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DeadLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Servisin takacağı ürün multimedyada görseli çıkmayan aslında orijinal olmayan bir ürün yaptırdıktan sonra sürpriz yaşamayın

Style paket aracımdaki park sensörünün birebir aynısını takacaklarını ilettiler hocam.
Uyarınızı dikkate alıp montaj öncesi tekrar teyit alırım dediğiniz gibi durum varsa hiç taktırmam zaten.

Teşekkürler.

Çok saçma bir durum servısın dedıgı
Arka sensorlerı takabildikleri
On sensorlerı takamamaları
Akıl alacak durum değil
Ankara da olsaydın necatı usta sana hepsını orjınal olarak taktırırdık
Yada hocam bir hafta sonu gıt ıstanbula hem gezmiş olursun hemde işini halledersin

Üstatlar selamlar,

Golf Mk8 Impression Manuel 2023 aracımı biraz daha donanımlı hâle getirmek istiyorum. Bu konuda önerilerinize ihtiyaç duyuyorum.

Takılacak yeni parçalar:

• Katlanabilir Ayna (Orijinal olduğu söyleniyor):
    İşletme ürünün orijinal olduğunu belirtti ancak ayna altındaki LED’in Style paketinde olduğu gibi noktacıklı değil, “Golf” yazısı şeklinde yansıma yaptığını söyledi. Biliyorsunuz, Style paketinde orijinal aynalar yere nokta şeklinde ışık verir. Bu nedenle ürünün orijinalliği konusunda biraz tereddüt ettim. Ayrıca aynanın geri viteste aşağıya inmeyeceğini, o özellik için aynanın çok yüksek fiyatta olduğunu belirtti.
  • Arka Logo Kamera (Orijinal):
    Firma temsilcisi, buna ek olarak manevra frenlemesini de hediye olarak tanımlayacağını söyledi.
  • Ön–Arka Park Sensörü (Orijinal olacağı belirtiliyor).

Bu işlemleri daha önce aracına yaptırmış olan varsa, deneyimlerinizi duymak isterim. Bu tür uygulamalardan çekinmeli miyim, yoksa gönül rahatlığıyla yaptırabilir miyim? Değerli yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
Yazmış oldugunuz 3 özelliği de aracıma eklettim bu konuda ender den de fiyat almanı öneririm.

Az önce beklediğim izmir firmasından fiyat teklifi geldi sizlerle de paylaşmak istedim.

Logo kamera 19.000
Katlanır ayna 29.000
Ön arka park sensörü 32.000
Gizli özellikleri bu şekilde hediye edebilirim.

demiş kendisi...

Araç alıp doldurmanın da mantığı kalmadı. 3 kalem iş 80 bin tl. Sıkışıp darlanıp para biriktirip üst paketi almak daha mantıklı geliyor bana, özellikle life, style ve Rline için

Araç alıp doldurmanın da mantığı kalmadı. 3 kalem iş 80 bin tl. Sıkışıp darlanıp para biriktirip üst paketi almak daha mantıklı geliyor bana, özellikle life, style ve Rline için
8 IMP’ten 8.5 IMP’e geçiş sebebim buydu; ek özellikler ve ayrıca 1.5, 4 silindir motor olması.
Araç üreticisinin başta koymadığı bir donanımı sonradan replika ürünlerle eklemek bana çok sağlıklı gelmiyor.

8 IMP’ten 8.5 IMP’e geçiş sebebim buydu; ek özellikler ve ayrıca 1.5, 4 silindir motor olması.
Araç üreticisinin başta koymadığı bir donanımı sonradan replika ürünlerle eklemek bana çok sağlıklı gelmiyor.
Abi porsche de geri görüş var mı :LOL:

Kesinlikle hocam, style aracımın değerini bir kez daha anladım. Impression'ı Impression olarak kabul etmemiz gerekiyor bu şartlarda :)
Ne kadar orijinal densede replika ürünü aracıma eklemek istemiyorum.

Geri