Golf 7 ince stepne 17 inç

Merhaba;
Tabi ki tercih meselesi. Fakat özellikle uzun yolda lastikçi aramaktansa tam boy stepne ile değiştirip basıp yolunuza devam etmek daha önemli bana kalırsa.

İnce stepne 17” olmaz,

16” ve 18” boyutlarında mevcuttur.

İnce stepne 17” olmaz,

16” ve 18” boyutlarında mevcuttur.
evet benle bunla alakalı soru soracaktım .aracımın bagajında ince ve büyük bir lastik duruyor ,stepneyi kullandığımda araç bu şekil nasıl gidecek ,amaç sadece lastikçiye gidene kadar mı?

evet benle bunla alakalı soru soracaktım .aracımın bagajında ince ve büyük bir lastik duruyor ,stepneyi kullandığımda araç bu şekil nasıl gidecek ,amaç sadece lastikçiye gidene kadar mı?
Aynen öyle., ince stepne ihtiyaç halinde günü kurtarmak için lastikçiye gidene kadar hizmet vermek için tasarlanmıştır, İnce stepne takılıyken Max. 70-80 km hız aşılmamalıdır.

Bir de hepimizin unuttuğu bir şeyi hatırlatmakta yarar var.
Arada bir stepnenin hava basıncını kontrol etmek lazım.
Antalyadan bir araç almıştım, dönüşte ne olur ne olmaz diye stepnesini kontrol edeyim dedim, yumuşacıktı 😀

herkeze çok teşekkür peki bu yeni tamir kitleri için ne dersiniz stepne yerine nihayetinde birçok markada artık stepne yok tamir kiti var çok eşekkür
Tamir kiti dedikleri şey lastik bir sebebten patladı/delindi çivi girdi vs.. bu tamir kitinin içinden Jel kıvamınfa bir tüp çıkıyor, O tüpü lastik sibobundan içeriye basıyorsun, lastiğin için komple jel ile kaplanıyor, Bu şekilde seni lastikçiye kadar idare ediyor,

Ama bu jeli jantın içininden ve lastiğin içine bulaştığı için temizlemen gerekiyor, ve sibob çöp oluyor.

Lastikteki hasar büyük ise tamir kiti işe yaramaz,

Ayrıca bu jel kıvamındaki tüpün bir ömrü var, raf ömrü bittiği zaman işe yaramıyor kullanılamaz hale gelir yolda kalırsınız,

Bana göre en sağlıklısı stepne ‘dir.

normal stepne varsa ince stepneye geçmek için uğraşmazdım ama tamir kiti varsa tam stepne yerine ince stepne alırdım
egea cross tamir kitiyle geldi, tam boy stepne koyunca bagaj halısı yükseliyordu 2 hafta ince stepne aradım bulamadım, en sonunda internetten stepne yapan bi firmaya ince stepne yaptırdım

Geri