Araç için OBD cihazı tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ctnkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Car Scanner Pro ya güncelleme geldi birçok kodlama yapılıyor özellikle benim aradığım far stop sinyal şiddetleri yüzde olarak lamba adaptasyon kısmından ayarlanabiliyor ıphone kullananlar için konweei diye bi adaptör Bluetooth 5 çalıştırıyor uzun kodlamayla işiniz yoksa açılabilecek tüm gizli özellikler hazır olarak programla geliyor

kadran selamlama ile tek dokunuş sinyalini 3 den 5 e çıkardım araç muayeneye girecek diye başka özellikler ile oynamadım. Yapılıyorsa eğer aracı kilitleyip açmada selektör yapsa güzel olur
Tek dokunuş sinyalini 3 den 5 e çıkarma için hangi kodu yaptın hocam ben bulamadım

Tek dokunuş sinyalini 3 den 5 e çıkarma için hangi kodu yaptın hocam ben bulamadım
dış aydınlatma sekmesindeydi diye hatırlıyorum ama ben yaptım olmadı yine 3 kez yanıp sönüyor. yarın bakıp ekran resmi atarım. işin kötü yanı ios cihazda çoğu şey ingilizce türkçe içerik pek fazla yok

Tek tek deneme yanilma ile ilerliyorum. Özellikle açmak istediğin bir şey varsa tarif edebilirim
pek çok şey yapasım var ama malum her köşe başında çevirme var gümbürtüye gitmeyelim diye ellemedim. sinyali 3 den 5 e çıkarmayı aktif ediyorum ama olmuyor birde iç aydınlatma ve far sinyal ışık siddetini ayarlayabiliyor muyuz

pek çok şey yapasım var ama malum her köşe başında çevirme var gümbürtüye gitmeyelim diye ellemedim. sinyali 3 den 5 e çıkarmayı aktif ediyorum ama olmuyor birde iç aydınlatma ve far sinyal ışık siddetini ayarlayabiliyor muyuz

Şuan tam hatırlamıyorum, uzun zaman geçti üstünden ancak Dimmwert kanallarını bulup ışık şiddeti ayarlanabilir.

Bende geçmmişte taktığım led fren lambaları bir kaç kez yandığı için parlaklıklarını biraz kısmıştım.

Geri