Golf8.5 Style Stepne Bas için Ön Hazırlık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ekli dosyalar

• IMG_0824.jpeg
    IMG_0824.jpeg
    186.1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_0825.jpeg
    IMG_0825.jpeg
    154.5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Hocam eğer üniteyi değiştirmeyi falan düşünmüyorsan, aşırı masrafa da girmek istemiyorsan şuan için tavsiyelerim;

1. Orjinal bir VW Subwoofer bulman ve yanına 100W rms yüksek seviye girişi (high level input) olan bir amfi alıp ünitenin arkasından bir çift ses kablosu çekmek ve bir de besleme kablosu. 2 çıkışlı yada 4 çıkışlı farketmez.

2. Farklı marka stepne için aktif Subwoofer alıp, yine ünite arkasından bir çift kablo ve bir de besleme çekmek ve bagaj rafının alt katından vazgeçmek. Neredeyse hepsi alt katın kullanılmasını engelliyor.

3. Bir tık daha yüksek seviyede olan koltuk arkasına dikdörtgen aktif Subwoofer yapıştırıp yine bir çift ses kablosu ve besleme.

Hocam eğer üniteyi değiştirmeyi falan düşünmüyorsan, aşırı masrafa da girmek istemiyorsan şuan için tavsiyelerim;

1. Orjinal bir VW Subwoofer bulman ve yanına 100W rms yüksek seviye girişi (high level input) olan bir amfi alıp ünitenin arkasından bir çift ses kablosu çekmek ve bir de besleme kablosu. 2 çıkışlı yada 4 çıkışlı farketmez.

2. Farklı marka stepne için aktif Subwoofer alıp, yine ünite arkasından bir çift kablo ve bir de besleme çekmek ve bagaj rafının alt katından vazgeçmek. Neredeyse hepsi alt katın kullanılmasını engelliyor.

3. Bir tık daha yüksek seviyede olan koltuk arkasına dikdörtgen aktif Subwoofer yapıştırıp yine bir çift ses kablosu ve besleme.

İşte bana 1.şık daha uygun gibi…

Yok yok onu verdim sevgili @GolfTutkulu keyfini sürüyor🧿☺️

şimdi de yeni mk8.5 aldım ona göre o zaman yorumunu bekliyorum:)
Araca retrofite dair bir şey ekleyememek çok güzel bir duyguymuş 😄😄

Tek başıma kullandığımdan bagaj lazım değil şükür ki...
30 cm subwoofer sağlam yer kaplıyor.

Kendi aracımda discovery pro harman ile dynaudio stepne içi 4 pinli sub kullandım. Amfi olmadan çalıyordum.

Şu an sub ve discovery pro ikisi de satılık.

Kendi aracımda discovery pro harman ile dynaudio stepne içi 4 pinli sub kullandım. Amfi olmadan çalıyordum.

Şu an sub ve discovery pro ikisi de satılık.

Amfi olmadan nasıl ses tatminkar mıydı

Amfi olmadan nasıl ses tatminkar mıydı
Bence amfi olursa daha hissedilir olur. Bu haliyle bufluyor çalıyor ama.

Discovery pro 100W mı ne kendi amfisi var.

Orijinal dynaudio sistemdeki amfi 400W veriyor haliyle daha iyi.

Geri