▫️Golf 8.5 Üç Boyutlu ve Animasyonlu Led Stop Retrofiti

abooooo kafayı yeriz valla süper stop arabanın kaderi değişir

Kendimiz direkt servisten alamıyor muyuz?

Alırsın tabiki ama ben almadım…
Sebebi ise bu üründen alıp aracına takan olmadı kodlaması sfd2 kilidi animasyonu vssvs…
Ender Elektronik eğer çalıştıramaz ise iadesi kolay…
Diğer türlü kime nasıl iade edebilirim diye düşündüm edemem:)
Örnek bir araç olsa dediğin olabilirdi…

Sebebi ise bu üründen alıp aracına takan olmadı kodlaması sfd2 kilidi animasyonu vssvs…
Zaten kendin alsan da Ender e. ye yaptırmayacak mısın? Kendin Alman için sebep yok

Abi cesaretin takdire şayan, gerçekten bravo ya.

Salı sallanır demişler…

Bakalım salı günü sallayabilecek miyiz…

Sallarız muhtemelen…

Beklemede kalın…

3 Boyutlu Ve Animasyonlu LED Stop Lambaları Ve Dinamik Arka Sinyal Lambaları

IMG_2902.jpeg
Seviyoruz ya böyle çılgınlıkları.

İnşallah sorunsuz şekilde montajlanır abi hadi şimdiden hayırlı olsun 🧿 🧿

bir bu stopları bir de otomatik uzun farı yaptırmayı istiyorum ama garanti bitince bakacağım, geçen aylarda 50bin civarıydı şimdi 87bin olmuş 15,5 gram altın yapıyor, 2 yıl sonra ne kadar olur bakalım, o vakte kadar avrupa yakasında da bu işlemleri yapan yerler olur umarım

Zaten kendin alsan da Ender e. ye yaptırmayacak mısın? Kendin Alman için sebep yok

Kendim alsam da oraya yaptıracağım tabiki lakin yazdığım gibi çalışmaz ise ne yapacağım, en azından onların stoklarında var deneyeceğiz çalışırsa alacağım.
Bu arada bilgin var ya da yok şöyle sana bir dip not vereyim servisten bu tarz ürünleri aldığın zaman arızalı çıksa bile almıyorlar geri çünkü orada bir işlem yapılmıyor dışarda müdahale var diye, bu nedenle en güzeli servis ile birebir çalışan kurumsal firmalardan alıp montajlamak her türlü destekleri mevcut onlarda ürünü çeken onlar arızalı olursa iade garanti devam ben yıllardır aynı şeyi yaparım değişmez…

Abi cesaretin takdire şayan, gerçekten bravo ya.

Teşekkür ederim:)
yazmış ya. kendi alırsa iade almıyor servis. ender yapamazsa parasını vermez işte

Aynen olay bu…

Geri