Skoda Octavia arıza ve aksesuar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Brkgnc16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Birkan
Araç
Skoda Octavia A7 1.6TDİ CR STYLE DSG
Herkese merhaba , aracım 2015 Skoda octavia dsg 110ps ve araç 408bin km araç ile ilgili birkaç sorunum var, sorunlarım ; 30km/s sonrası hafif sağ önden bir sekme geliyor ve düşük hızlarda (30km/s altı) direksiyondan kayış veya lastik sesi gibi bir ses yapıyor aracımda lastikler yeni değişti ve rot balans ayarları yapıldı aracın jantları orijinal 16 inç , aracın son bakımı 9000 bin km önce yapıldı zaman antifriz koyuldu geçen günlerde araç park halinde iken biraz motor suyu akıtmış ekranda uyarı verdi ve doldurdum doldurduktan sonra daha hiç akıtma yapmadı , önceki sahibi motora su koymuş ve içi paslıydı sizce antifriz koymam bu soruna neden olmuş olabilirim? aracımda sizce motor içi paslı halde iken motor suyunu boşaltıp g12 antifriz koysam basınç anlamında bir sorun yaşarmışım veya borularda patlatma veya tıkanma gibi şeyler yaparmı sizin öneriniz nedir?

Aracımda konfor seviyesini arttırmak istiyorum araç bir çukurdan veya tümsekten geçerken hiç sönümleyemiyor ve sekiyor aklımda şuanda z rot askı rotu ve motor şanzıman kulaklarını değiştirmek geliyor aracı nasipse yaza kadar elimden çıkaracağım ağır bakım vb. masrafları yaptım sizce düşük masraflar ile ne yapabilirim
uygun fiyata gizli özellik kodlaması yapabileceğim klon kablo arıyorum, klon kablo ile orjinal arasında adaptasyon için büyük bir fark olurmu araçta green engineering menüyü açacağım ve uygun fiyata ince yazı kaliteli ışıklı dsg vites topuzu alabileceğim bir yer varmı
ve son olarak burada mqb 1.6tdi sürücüsü olan arkadaşlar varsa araçlara yaptıkları ek iç/dış aksesuar varsa ve kronik masrafları neyse öğrenmek isterim.
ilginiz için sağolun

Bende klom kablo mevcut

Orjinal ile klon kablo kodlama farki var mi bilmiyorum

Kodlama kurulum montaj bilgim hic yok

Vcds vagcom 1.000 tl satiyorum

İstanbul mecidiyekoy

Ekli dosyalar

• IMG_8744.jpeg
    IMG_8744.jpeg
    317.8 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_8746.jpeg
    IMG_8746.jpeg