Araç tavsiyesi lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RKR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RKR

İsim
RK
Araç
Golf
Değerli forum ailesi, burdaki insanların deneyimlerine bilgilerine güvenerek araç tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Benim aracım manuel olduğu için eşime şoförlüğünü ilerletecek otomatik, küçük kompakt şehir içinde, ev- iş arasında kullanacağı Hatchback bir araç bakıyoruz. Daha önce hiç ikinci el araç ve vag grubu dışında bir araç almadım. Aracı bir yıl kullanıp satacağız, bütce maksimum 500k, önereceğiniz araçlar ve neye dikkat etmem gerekir yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

Değerli forum ailesi, burdaki insanların deneyimlerine bilgilerine güvenerek araç tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Benim aracım manuel olduğu için eşime şoförlüğünü ilerletecek otomatik, küçük kompakt şehir içinde, ev- iş arasında kullanacağı Hatchback bir araç bakıyoruz. Daha önce hiç ikinci el araç ve vag grubu dışında bir araç almadım. Aracı bir yıl kullanıp satacağız, bütce maksimum 500k, önereceğiniz araçlar ve neye dikkat etmem gerekir yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
2007-2008 fabia otomatiklere bakın derim

• Beğen
Tepkiler: RKR
500 bine çok zor bir iş basit araçlara bakmakta fayda var .Turbosu olmayan tork konvektörlü araçlar öncelikli olmalı .2007 -2010 1.4 CORSA -MİCRA.1.6 BENZİNLİ FOCUS yine de bunların temizleri 600 e çıkar sanki

500 bine çok zor bir iş basit araçlara bakmakta fayda var .Turbosu olmayan tork konvektörlü araçlar öncelikli olmalı .2007 -2010 1.4 CORSA -MİCRA.1.6 BENZİNLİ FOCUS yine de bunların temizleri 600 e çıkar sanki
Haklısınınız, Peugeot 206 alınır mı ?

Haklısınınız, Peugeot 206 alınır mı ?
2016 - 2019 yıllarında
2004 model manuel 1.4 lpgli kullanmıştık.
Km si de çok yüksek değildi 110 bin km.
Arızaları ve masrafı biraz yormuştu o dönem.

Bizimki bakımsız ve elden ele gezen bir araçtı belki de..

İlk sahibinden gözü gibi bakılmış bir araç denk getirirseniz, olabilir.

• Beğen
Hocam merhabalar
Peugeot 206 bakabilirsin zamanında bende eşim ehliyeti yeni aldığında almıştım

Hocam merhabalar
Peugeot 206 bakabilirsin zamanında bende eşim ehliyeti yeni aldığında almıştım
Oktay hocam temiz bulabilsem alacağımda sarı sitedeki ilanlara bakıyorum temiz arac bulmak çok zor.

Skoda rapid bulunabilir belki,Corsa 1.4 tam otomatik ve Corsa 1.2 otomatik alınabilir ama robotize şanzımandır 1.2 arıza yapsada masrafı 1.4 kadar olmaz, Clio 4 1.5 DCI bulunabilir 550 bandına

Skoda rapid bulunabilir belki,Corsa 1.4 tam otomatik ve Corsa 1.2 otomatik alınabilir ama robotize şanzımandır 1.2 arıza yapsada masrafı 1.4 kadar olmaz, Clio 4 1.5 DCI bulunabilir 550 bandına
Tamam hocam sağ olun, bakacağım. Aklınıza yatan denk gelen ilan olursa paylaşırsanız sevinirim.

Oktay hocam temiz bulabilsem alacağımda sarı sitedeki ilanlara bakıyorum temiz arac bulmak çok zor.
Aman hocam sanzımanı na ıyı bak Acele edtmeden bak kafandakı araç dek gelırse al

• Beğen
2. El alinacaksa ve o fiyat bandinda alinacaksa arizasi az olacak ve uzmeyecek arac japon grubu olur sanki. Mesela toyota auris, suzuki swift vb gibi.

Geri