Golf 7 arka tekerlerden gelen gacır gucur sesler

İsim
Oğuzhan Bakır
Araç
2016 Golf 1.6 TDI
Selamlar dostlar. 2015 golf 7 özellikle araç dururken veya park için manevra yaparken direksiyonu çevirdikçe arka taraflardan gacır gucur ses yapıyor. Kasislerden geçerken ve bozuk yollarda ilerlerken hem önlerden hemde arkadan hafiften aynı sesler geliyor. Sebebi ne olabilir. Araç 152 binde.

Servisten fiyat aldım burçların tanesi 1200 civarıydı yüzde 30 indirimle daha uyguna geliyor orijinalleri değiştirteceğim muhtemelen
Hiç gerek yok, bende 15 günlük sıfır araç var gacırdıyor, iki hafta önce 3 yaşındakini sattım o da gacırdıyordu. Boşuna para vermeyin, anahtar vurdurmayın.

Arka sağdan gacırtı oluyor. Bakıma götürdüğümde liftteyken ustalar burç kısımlarını yağlıyorlar, bi süre ses çıkarmıyor.

Kendim yağlayabilir miyim diye sormuştum da lifte kaldırmak gerekliymiş dediler

Arka sağdan gacırtı oluyor. Bakıma götürdüğümde liftteyken ustalar burç kısımlarını yağlıyorlar, bi süre ses çıkarmıyor.

Kendim yağlayabilir miyim diye sormuştum da lifte kaldırmak gerekliymiş dediler
Gresleme olayını bende okudum ancak daha kısa sürede aynı şikayetleri yaptırabiliyormuş motor kulaklarının değişimi için götüreceğim zaten aracı. Fiyat mantıksız gelmezse burçlarıda değiştirteceğim ancak tersi bir durumda greslemelerini isteyeceğim

Yukarida belirtilmiş aynı şeyleri söylemiş olacağım. Kasislerde Golf 6 havalar soğuduğunda benzer durum oluşuyor sıcaklarda azalır servise sorduğumda burçlar yapıyor değiştirsekte yine aynı durum oluşuyor boşuna masraf yapma yağlama yapiyoruz ama yine oluşacak demisti.

Geri