Golf 8 Warex Ve Downpipe Tatmin Etmeyen Ses

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tugaytkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Tugay
Araç
Golf 8
Merhaba,

Golf 8 1.0 TSİ aracıma dün downpipe ve warex uygulaması yaptırdım 1 adet warex takıldı ortaya ama ses hiç tatmin etmedi araba şahin gibi bişe oldu ben tok ses istiyordum nasıl bir işlem yaptırmalıyım? Arka susturucu duruyor Ypipe filan mı yaptırmak gerekiyor? Ypipe yaptırırsam ses daha toklaşır mı?

Son susturucuyu sökersen ses toklaşmaz aksine daha da cazıldar. Ortaya spor susturucu koyup sonra warex koyman gerekiyordu. Warex her durumda sonda olmalı. Hem ceza riskini azaltırsın hem de valf açıkken egzozun serbest dolaşacağı mesafeyi oldukça kısaltırsın. Bu da sese etki eder. Ortaya spor bir susturucu sona da yassı kazan warex çift çıkışlı iş görür.

Son susturucuyu sökersen ses toklaşmaz aksine daha da cazıldar. Ortaya spor susturucu koyup sonra warex koyman gerekiyordu. Warex her durumda sonda olmalı. Hem ceza riskini azaltırsın hem de valf açıkken egzozun serbest dolaşacağı mesafeyi oldukça kısaltırsın. Bu da sese etki eder. Ortaya spor bir susturucu sona da yassı kazan warex çift çıkışlı iş görür.
Egzozsepetinde bir kaç video izledim
bu şekilde yapmışlar aracı ve çıkan ses gayet güzel

Merhaba,

Golf 8 1.0 TSİ aracıma dün downpipe ve warex uygulaması yaptırdım 1 adet warex takıldı ortaya ama ses hiç tatmin etmedi araba şahin gibi bişe oldu ben tok ses istiyordum nasıl bir işlem yaptırmalıyım? Arka susturucu duruyor Ypipe filan mı yaptırmak gerekiyor? Ypipe yaptırırsam ses daha toklaşır mı?

Sondaki susturucuyu iptal ederseniz ses kendine gelir. Buradaki vanası kapalı ies sesi vermesinin sebebi, sondaki susturucu. Bu uygulamayı (dp+orta varex) 1.5 e yaptırsaydınız evet hoşunuza giden melodiler gelirdi kulağa ancak 1.0 da böyle değil . Neyse ki ufak bir iptalle mutlu edecektir sizi

Yerine son yerine ister varex koyun, ister spor susturucu ister y pipe. Ben tek tek hepsini denedim 1.0 tsi de . Spor susturuculu muazzam ancak kısık oluyor çok bastırıyor. Y pipe atıp geçebilirsiniz maliyeti daha düşük olur ve ses seviyesi sonda t varexe göre daha yüksek olur hele ki coldda 🤞

Hangi alternatifte nasıl ses çıktığını merak ederseniz numaranızı bırakırsanız kendi araçlarımın videolarını yollarım hocam buraya video ekleyemiyorum

Egzozsepetinde bir kaç video izledim
bu şekilde yapmışlar aracı ve çıkan ses gayet güzel

Bu araçta dp yok hocam

Geri