SATILIK 2015 Golf 7 Higline Dsg 1.6 TDİ 110 HP

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UBC53

Katılımcı Üye
 
Katılım
19 May 2024
Mesajlar
1,003
Tepkime puanı
793
Konum
İstanbul/B.paşa
İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline Dsg 1.6 TDİ
Genel Bilgiler
2015 Volkswagen Golf 7 1.6 TDİ DSG 110 HP
Boya ve Değişen
2 Değişen 1 tam boya 2 lokal boya.

14 bin tl hasar kaydı 4 parça 2 si bedelsiz.
Fiyat
1.085.000
Şehir
İstanbul/Bayrampaşa
Cümleten selamın aleyküm. aracım satılıktır. kendisi 2015 11. ay üretim olup 2015in son günü trafiğe çıkışlıdır kısaca 2016 model diyebiliriz. 1.6 Tdi 110 hp 250 nm tork 7 ileri kuru kavrama dq200 otomatik şanzımana sahiptir.

aracın 2. sahibiyim ilk sahibi bayandan aldım. 2024 mart ayında 143 binde aldım şu an 194 bin küsürdedir. araç standart highline pakettir.

kilometresi muayne kağıtlarıyla sabit orijinaldir. sıfır km den beri girdiği muaynelerin kağıtları elimde mevcuttur. yedek anahtarı hiç kullanılmadı. kitapçıkları ilk yardım seti 17 inç dijon jantlı stepnesi vardır. yanında 1 takımda yazlık halı paspaslarını vericem. spor pedalları sonradan yaptım orijinal pedallarda alıcısına verilecektir.


2 değişen: sol ön çamurluk, kaput
1 tam boya: sağ arka kapı
2 lokal boya: sağ arka çamurluk ağzı, sağ ön çamurluk ucu. (lokal boyaları ben yaptırdım göçükler vardı boyanmadan önceki videosu mevcuttur)
sağ ön çamurluğun en ön vidasında fabrikasyon ayar işlemi vardır.

ayrıca değer kaybı olmuyor diye biliyorum sağ sol marşpiyellerde boyalı.

2 si bedelsiz olmak üzere 4 parça hasar kaydı mevcut toplam 14 bin tl normal hasar kaydı var.

şase podye arka bagaj havuzu temizdir işlemsizdir. airbagler açmamış hepsi orijinal. sadece sürücü hava yastığı 2022 yılında serviste garanti kapsamında değişmiştir sebebi ise o yıl üretilen takota marka airbaglerde olması gerektiğinden daha hızlı açılma problemi olması kaynaklıdır. avek teksilkentte kaydı vardır.

araca hep kaskolu binmiş eski sahibi. ve bakımları 143 bine kadar serviste yapılmıştır.


gelelim ağır bakımlara.

120 bin küsürde triger ağır bakımı yetkili serviste yapılmış 4 disk 4 balata fren hidroliği değişmiştir.

9 bin km de bir bendeyken bakımları özel serviste yapıldı.

147 binde şanzıman ve mekatronik yağı değişti güçlendirilmiş tüp yapıldı.

174 binde kavrama volan değişti.

180 binde reset garajda truckpoint marka tüp yapıldı ve tekrardan şanzıman ve mekatronik yağı değiştirildi.

188 binde 4 adet enjektör revizyon yapıldı. külbütör kapak contaları servisten temin edilip değiştirildi. enjektör pulları ve valfleride yenisi ile değiştirildi.

192 binde mazot hortumu değişti.


bu aracı aldığımda kötü bir durumdaydı bayandan olması sebebi ile her tarafı vuruk çizik içerisindeydi 2 senedir gerekli şefkati göstererek bu duruma getirdim. detaylı temizliği her hafta yapıyorum


çalışmayan aksamı yoktur bir tek far yıkamaların kapağı açılmıyor tamponun sökülüp bakılması lazım. motorları çalışıyor



sadece nakit olarak satılık. satma sebebim semtimde bulunan türkiyede sayılı dolulukta olan e90 3.20D almaya niyetlendim. kısmet diyelim.

pazarlık araç başında cüzzi miktarda olur.



alttan 5. resimde direkteki göçüğü çektim aldığımda vardı. direk kısmını düzeltmek riskli olduğu için ellettirmedim. arka tamponunda ufak tefek sürtmeler vardır. yaşı itibari ile bi kaç yerinde göçükler olabilir çoğunu yaptırdım ama gözden kaçan illaki vardır. genel olarak kaportası düzgündür



bildiğim her şeyi yazdım araç expere açıktır istanbul içi her yere götürebilirsiniz. dediğim harici bir şey çıkarsa extradan pazarlıkta yardımcı olurum.

aracım kısa süreliğine keyfi olarak satılıktır. normalde binmek için her şeyini yaptırdım fakat gönlümüz bir bmw ye vuruldu :)

isterim ki forumdan bi abime kardeşime gitsin. sarı siteye ilan atmıyorum ordaki kan emicilerle uğraşmak istemiyorum.













IMG_0602.JPEGIMG_0605.JPEGIMG_0606.JPEGIMG_0597.JPEGIMG_0599.JPEGIMG_0594.JPEGIMG_0607.JPEGIMG_0593.JPEGIMG_0592.JPEGIMG_0586.JPEGIMG_0589.JPEGIMG_0588.JPEGIMG_0601.JPEGIMG_0611.JPEGIMG_0600.JPEGIMG_0612.JPEGIMG_0613.JPEGIMG_0614.JPEGIMG_0615.JPEGIMG_0616.JPEG
 

Hayirli satislar

Bir genci daha bmw kaptirdik :)
sağolun hocam. bakalım kısmetse biraz da bmw ye bineyim dedim. türkiyeye gelen 20 adet luxry line plus donanımlı e90 lardan birisinin olması beni cezbetti doğrusu yoksa arabamı satmaya hiç gönlüm yok :)
 
Vaybe bugünleride mı görecektik :) alıcısına hayırlı uğurlu olsun çok emek,para ve zaman var bu arabada, umarım benzinli 520 değildir gönül kapan :D
 
Vaybe bugünleride mı görecektik :) alıcısına hayırlı uğurlu olsun çok emek,para ve zaman var bu arabada, umarım benzinli 520 değildir gönül kapan :D
3.20 184 lük dizel makine hocam :) benzinli arabayla uğraşamam fobim var 2 metre öteye gidiyorum hop ibre aşağı :D :D dizel candır
 

Geri
Üst