Hayır evcil hayvan vs yok. Benimde başıma ilk geliyor bu 3. golf üm 90.000km ve 150.000km 2 araç sıfırdan alıp sattım ama buna şaşkınımGeçmiş olsun nasıl oldu bu bir anda olacak şey değil bu bakıma gittiğinizde falan görmediler mi ilk defa görüyorum yepyeni araçta geçmiş olsun…
Evcil hayvanınız var mı mesela kedi & köpek hani dişi ile falan kemirdi mi acaba başka nasıl olabilir…
Kemer yuvasında bu hasara neden olan çapaklanma falan varsa tekrar edebilir aynı durum, kontrol ettiler miDoğuş oto değişim yaptı herkese teşekkür ederim
Doğuş oto değişim yaptı herkese teşekkür ederim
İlk önce kabul etmek istemediler red geldi ancak onlara kemer takıldığında bu alan tokanın oraya denk geliyor diye gösterdim ve madem red vereceksiniz o zaman şu şekilde olabilir diye bir örnek verin dedim bilemiyoruz dediler. Ya değiştirin yada tüketici hakem heyetine vericem dedim ve diğer aracım 2011 model poloda olmadığı gösterdim sonrasında ayrıca gruptan bahsettim ve hiç kimsede bu sorun olmadığını söyledim yarım saat sonra garanti kabul geldi.Geçmiş olsun, ayrıntılarını da paylaşabilirmisin…
Neden böyle olmuş,…
Kemer takıldığında ilgili bölüm toka takılan yere denk geliyor o yüzden bu şıkkı eledik.Geçmiş olsun.
Şuna dikkat ediyorum bazen ve aklımda da bunun oluşması ihtimalinden dolayı.
Demir fermuarlı bazı giyeceklerin fermuarları öyle keskin oluyor ki, fermuar açık halde emniyet kemerini takınca fermuarla zımpara gibi temas ediyor. Bu sürtünme ve zıtlaşma kemerde iplenmeye neden olabiliyor. Benim arabalarımdan birinde böyle bir şey olmuştu. Şimdi konuyu okuyunca hatırladım.
Zaten kemerin ilk kenar kısmının mukavemeti giderse gerisi çorap söküğü misali.
Tabii resimdeki kadar olmadı bende de. Resimdekinin nedeni farklı da olabilir.
Bende aynı şeyi söyledim zaten sıfır aldığımdan bu yana zor geliyordu şimdi yeni takılan yağ gibiKemer yuvasında bu hasara neden olan çapaklanma falan varsa tekrar edebilir aynı durum, kontrol ettiler mi