Cevap vermeyecektim ancak konu yine hortlamış.30 bin bakımına 38 bin tl fiyat verilen teklif formunu/faturayı vs. iletir misiniz ? Bakalım ekstra ne varmış ?
Frene bastığında biraz ses duyuyorum diye servise deklare etmişsin. Adamlar torna ile uğraşır mı hiç ? Komple değiştirir geçer. Sizin ekonomik durumunuzu servis bilmez ki komple disk balatayı serviste değiştirmez bu adam desinler. Teklif ederler, onaylarsınız yada onaylamazsınız iş biter. Hani frenlerim ötüyor dedikten sonra servisin ne yapmasını bekliyorsun bana söyler misin ?
Tekrar söylüyorum servis sizi kazıklamaz, servis ücreti size pahalı gelebilir, pahalı düşündüğünüz işleri yaptırmazsınız olur biter. Bana da disk balata pahalı geliyor ve sanayide değiştiriyorum. Siz de bu yöntemden ilerleyebilirsiniz
Kazıklanmamak için neler yapmalıyız diyorsunuz, Ben de diyorum ki disk balatadan sizi kazıklamazlar, size teklif ederler. Değiştirirsen iyi olur diye. Diskin tamamen ip ince olmasını yada balatanın 0.7mm uçlu kalem ucuna kadar incelmesini beklemenize gerek yok. Erkenden değiştirmeniz sizin faydanıza.
Paşa gönlünüz değiştirmek istemezse de kimse size sormadan değiştirmez.
Servis sizi gerçekten kazıklamak isterse alt takımda rotların oynuyor, aksların yağ kaçırıyor vs. der sizin göremediğiniz parçayı bir problem yokken değiştirip fatura eder. Ruhunuz bile duymaz ama servis bunu yapmaz, yapmak istese oldukça fazla yöntem var.
Aşağıdaki arkadaş tüm olayı özetlemiş aslında.
Ama hala anlamamışsın değilmi konuyu.