Hepinize merhabalar. Bir konuda kafam çok karışık ve yardımınıza ihtiyacım var, tecrübeli kişiler özellikle yorum yaparsa çok minnettar olurum. 2014 1.6 tdi CLHA kodlu 105 hp dsg 183.xxx bir araç satın aldım 2 ay önce. Fiorinodan inip buna binince o kadar değişti ki arabalara olan bakış açım. Çok memnunum rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu güzel kızıma stage 1 veya stage 1 plus yazılım attırmayı düşünüyorum. Dpf egr aktif kalacak şekilde + açık hava filtresi var aklımda. Ama tabi dsgli bir araç olunca korkmuyor değilim. Cay motorun abisi CLHA kodlu bir motora sahipsin turbosu daha uzun ömürlü daha sağlam denildi bir usta tarafından, sormak istediğim bazı sorular var.
1- Yazılımlı bir şekilde bu araçtan kullanan var mı?
2- korkmam gerekiyor mu?
3- nelere dikkat edilmeli, nasıl uzun ömürlü kullanabilirim?
4- attırmak mantıklı bir davranış olur mu?
Afyonda yaşıyorum, nereye attırabilirim yakın çevre illerden veya yaşadığım ilden özellikle yardımcı olabilecek, aydınlatabilecek birileri varsa gerçekten tecrübesine ihtiyacım var.
Atacağınız mesajları sabırla bekliyor, iyi günler diliyorum
1- Yazılımlı bir şekilde bu araçtan kullanan var mı?
2- korkmam gerekiyor mu?
3- nelere dikkat edilmeli, nasıl uzun ömürlü kullanabilirim?
4- attırmak mantıklı bir davranış olur mu?
Afyonda yaşıyorum, nereye attırabilirim yakın çevre illerden veya yaşadığım ilden özellikle yardımcı olabilecek, aydınlatabilecek birileri varsa gerçekten tecrübesine ihtiyacım var.
Atacağınız mesajları sabırla bekliyor, iyi günler diliyorum