Vagcom kablo hakkında

İsim
emre
Araç
golf 7.5
Merhabalar arkadaşlar,

bu konuyu çok kez açtım ama hala bir çözüm bulabilmiş değilim. Sanırım forum da herkes 2017 model altı golf'e sahip yada 2017 üzeri VCDS(kodlama) ile uğraşmıyor Aliexpressde çok fazla hex-v2 kablo çeşiti var uygun fiyatlı olanlar için konuşuyorum 1000₺ civarı fiyat ve birçoğunun açıklamasında 2017'e kadar destekliyor diye ibare var ve satın alırsak desteklermi aracı tanırmı gibi endişelerimden alamıyorum kablo. ATMEGA ARM vb derken bir dünya farklı varyant var fakat lanet araba 1 tane altı üstü golf 2018 hangisini alsak tüm ihtiyaçlarımızı düzgünce hatasız yapabiliriz daha çözüme kavuşturamadım. Ya parası önemli değilde aliexpresi beklicez 10-15 gün ürün elimize gelicek araca uymıcak parası ayrı beklemesi ayrı hüsrana uğramak ayrı kahrımdan ölürüm. Daha önce almış kullanan birinden denetip aynı üründen alıyım desem öyle bir tanıdığım yok ne yapıcam bilmiyorum.

yada şöyle söyliyim arkadaşlar gizli özellikleri açma kapatma DPF doluluk oranını görebilme çok doluysa yazılımla jenerasyon başlatabilme gibi şeyler istiyorum long kodlama ile neler yapılıyor ihtiyacım varmı onuda bilmiyorum adapdasyon ile neler yapılır bunlarıda bilmiyorum ama risksiz arabada arıza kontrol ve gizli özellikleri açıp kapatabileyim yeter bana 1000TL'lik atmega chipli bu istediklerimi yapabilir mi acaba ?

Bende de 17.x vcds ve klon-meyd in çayna kablo var. Bence bu tür bir kablo yerine güncellenebilir bir kablo uzun dönemde kısıtlamanızı azaltır. Eğer prof. bir kablo alamıyorsanız. Prof vcp, vas, odis gibi kablolar/chazlar çok pahalı. Servislerin kullandıklarında mesela modül güncelleme gerektiğinde online vag sunucularına bağlanma yetkisi gerekir. Aksi halde offline güncelleme dosyalarını/firmware edinmek zor. SFD(Schutz Fahrzeug Diagnose-Araç teşhis koruması)/SFD2 gibi yeni modeller için kodlayacak prof. kablolarla olabiliyor diye biliyorum. Vag-com klonlarla aldığınız tarih sonrasını desteklenmeyecektir! Sfd korumasını destekliyor mu bilmiyorum?

Merhabalar arkadaşlar,

bu konuyu çok kez açtım ama hala bir çözüm bulabilmiş değilim. Sanırım forum da herkes 2017 model altı golf'e sahip yada 2017 üzeri VCDS(kodlama) ile uğraşmıyor Aliexpressde çok fazla hex-v2 kablo çeşiti var uygun fiyatlı olanlar için konuşuyorum 1000₺ civarı fiyat ve birçoğunun açıklamasında 2017'e kadar destekliyor diye ibare var ve satın alırsak desteklermi aracı tanırmı gibi endişelerimden alamıyorum kablo. ATMEGA ARM vb derken bir dünya farklı varyant var fakat lanet araba 1 tane altı üstü golf 2018 hangisini alsak tüm ihtiyaçlarımızı düzgünce hatasız yapabiliriz daha çözüme kavuşturamadım. Ya parası önemli değilde aliexpresi beklicez 10-15 gün ürün elimize gelicek araca uymıcak parası ayrı beklemesi ayrı hüsrana uğramak ayrı kahrımdan ölürüm. Daha önce almış kullanan birinden denetip aynı üründen alıyım desem öyle bir tanıdığım yok ne yapıcam bilmiyorum.
Merhaba, Bütçen varsa obdeleven pro al. Ben aliexpresten 2024 modele kadar destekliyor diye vcds aldım bir çok modülde hata verdi 2019 model tiguanda denedim hiç bir şey yapamadım geri iade ettim. Obdeleven pro aldım tüm işlerimi hallettim 12 ay kullanabiliyorsun. Bende vcds klonlanmışda var 2016 modele kadar destekliyor 5 yıldır kullanıyorum tüm güncellemeleri alıyor.

Geri