- İsim
- Murat
- Araç
- 2017 Golf 7.5 TDI Highline 1.6
- Genel Bilgiler
- Tek elden kullanılmıştır. En ufak bir ses dahi servise gösterilip hata oluşmadan giderilmiştir. (Şu ana kadar böyle bir şey olmadı ama). Bütün bakımları yetkili serviste yapılmıştır. Yetkili servisin yapmaktan imtina ettiği bakımları da (Örnek şanzıman yağı değişimini ve basınç tüpü sıkma 60000 km'de) araştırarak işin erbabı kişilere yaptırdım. Yıllık boya bakımları dahi yapılmıştır. Boya koruma ve seramik gibi. Döşemelerinde en ufak deformasyon yoktur. Kısa mesafe kullanılmamıştır. Bu yıla kadar sürekli Safranbolu- Karabük arasında günlük gidip geldi. (toplam 24 km) Bir de yaz tatillerine gittim. (ortalama 2500 km) Bu koşullarda km'si 90.000 olması gerekir ama Güncel km'si 74.000. Akü zayıfladığını düşündüğümden bir ay önce değişti. Alanı üzmeyecek bir araç.
Sarı Site İlan No: 1281657144
- Boya ve Değişen
- Yok. Ama arabayı aldıktan 3 ay sonra bir araç önümde aniden durunca far kırıldı. Kaskodan orijinaliyle değişti. Bu yüzden de 3800 tl tramer çıkıyor.
- Fiyat
- 1.650.000
Çok severek bindiğim ama ikinci araç durumuna düşen Golf 7.5 TDİ DSG 2017 model aracımı satıyorum.