Golf 1.0tsi 2017 120 servis bakım ücreti

İsim
Baran
Araç
Golf 1.0tsi Midline Plus
Arkadaşlar merhabalar. Aracım 118 binde ama yağ değişimi üzerinde 1 sene geçtiği için hem yağ hemde 120 bin bakımı yapmak istedim. Dışarda ve serviste aldığım fiyatları göz önünde bulundurunca ve triger önemli bir parça olduğu için serviste yaptırmaya karar verdim. Servis fatura ve garanti veriyor neticede. Servis ve dışarı arasında 10-13 bin civarı fark ediyordu bende biraz takıntılı olduğum için ve satınca alacak kişi de gönül rahatlığıyla alabilsin diye serviste yapmak istedim. Buraya da bakım yapacaklar olanlar için fikir olsun diye yazmak istedim. Genel bakım, Komple triger değişimi, yağ bakımı, fitre bakımı(polen hariç gereksiz pahalıydı) hidrolik bakımı ve yağ değişimi komple 27 bin+KDV tuttu. Bu fiyatlara zubizunun %30 iskontosu dahil edilmiştir.( 7 yaş üstü araçlarda bu geçerli diye biliyorum) Bilginize..

Arkadaşlar merhabalar. Aracım 118 binde ama yağ değişimi üzerinde 1 sene geçtiği için hem yağ hemde 120 bin bakımı yapmak istedim. Dışarda ve serviste aldığım fiyatları göz önünde bulundurunca ve triger önemli bir parça olduğu için serviste yaptırmaya karar verdim. Servis fatura ve garanti veriyor neticede. Servis ve dışarı arasında 10-13 bin civarı fark ediyordu bende biraz takıntılı olduğum için ve satınca alacak kişi de gönül rahatlığıyla alabilsin diye serviste yapmak istedim. Buraya da bakım yapacaklar olanlar için fikir olsun diye yazmak istedim. Genel bakım, Komple triger değişimi, yağ bakımı, fitre bakımı(polen hariç gereksiz pahalıydı) hidrolik bakımı ve yağ değişimi komple 27 bin+KDV tuttu. Bu fiyatlara zubizunun %30 iskontosu dahil edilmiştir.( 7 yaş üstü araçlarda bu geçerli diye biliyorum) Bilginize..
120 bin bakım bujiler de değişmesi gerekmiyor mu? Az para tutsun diye eksk bakım yapmasınlar,dikkat!

Bence çok iyi yapmışsınız, fiyat gayet normal bence. Ben alacak olsam servis bakımlı aracı tercih ederim.

Bence çok iyi yapmışsınız, fiyat gayet normal bence. Ben alacak olsam servis bakımlı aracı tercih ederim.
Aynen öyle hocam. Nasıl kendimiz için servis bakımlı arıyorsak satacağımız araca da öyle bakmamız gerekiyor diye düşünüyorum.

Ben helal olsun sana diyorum şu forumda uzun zamandır ilk kez bir üyeden bu cümleyi duydum aracı satacağın kişiyi düşünmen taktire şayan…

Özel serviste yapılan bakımı siz dandik mi sanıyorsunuz? Servislere nekadar güveniyorsunuz maşallah size. Özelde bakım yaptırdık arabamız çöp öyle mi? 😄 inanç meselesi tabiki.

Özel serviste yapılan bakımı siz dandik mi sanıyorsunuz? Servislere nekadar güveniyorsunuz maşallah size. Özelde bakım yaptırdık arabamız çöp öyle mi? 😄 inanç meselesi tabiki.
Dedi ve ikinci elde yetkili servis bakımlı aracı tercih etti.

Otomobillerin ömrü 10 yıldır,sonrası çöptür. Sıfır alıp 5-6 sene zor kullanıyoruz. 10-15 km 2. El otomobiller zaten servis bakımlıdır.
Haklısınız. 6. Yıl 95k küsür km’deyim. Tamamen yetkili servis bakımlı kış lastiğine kadar doğuş otodan tedarik edildi. 2 kez kaput koruma yetkili serviste yenilendi seramik kaplamasına kadar. Hatta geçen ay akü bile ilk kez yetkilide değişti. İçinde sigara içilmedi tek kişi tarafından kullanıldı.Alıcı diyor ki 6 yaşında araba…

Dostum çok alakasız bir yerden bakıyorsun.

Triger için servisi tercih etmeniz çok doğru bir karar olmuş. Zira dışarıda tebeşirle sente alanlar halen daha iş yapıyor.

Geri