2025 Golf eHybrid 204 ps Life Özellikler ve Teknik Verileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Diablocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kısaca en büyük farkları:
  • Hybrid oluşu
  • Bağımsız arka süspansiyon
  • Büyük ve kasmayan orta konsoldaki ekran
  • 6 ileri ıslak kavrama DSG (En önemlisi)
En büyük farklar bunlar. Gerisi önemsiz küçük detaylar.

Şu büyük ekran tüm araçlarda standart olsaydı keşke bizim ekranlar Samsung j7 gibi kasıyor
17" Style jantları da hoş durmuş bence bu da önemli bir detay. Keşke Leon eHybrid'teki gibi cam tavan ile gelseydi.

Teknik özelliklerden gördüğüm kadarıyla bagaj hacmi de 270 lt'ye düşmüş. Açıkçası mevcut 350-380lt bagaj bile daha fazla olsaymış keşke dedirtiyorken 270 lt'ye düşen bagaj üzdü. 20kwh batarya da yer kaplayacak tabi ki.

17" Style jantları da hoş durmuş bence bu da önemli bir detay. Keşke Leon eHybrid'teki gibi cam tavan ile gelseydi.
Jant çoğu kişinin değiştirdiği bir şey zaten. O yüzden saymadım. Benim fikrimi sorarsan style jantı direk çirkin hatta
Teknik özelliklerden gördüğüm kadarıyla bagaj hacmi de 270 lt'ye düşmüş. Açıkçası mevcut 350-380lt bagaj bile daha fazla olsaymış keşke dedirtiyorken 270 lt'ye düşen bagaj üzdü. 20kwh batarya da yer kaplayacak tabi ki.
Ever bataryayı bir yerlere koymaları gerekiyor sonuçta

Mild hibritteki alternatör sorunu bile baş ağrıtıyorken bunda çıkacak olası bir sorun ihtimalini düşünemiyorum.
Servisler ellerini ovuşturmaya başlamıştır bile. Türkiye'de usta bulamazsın bu sisteme. Elektrik sonuçta illa ki bir gün bozulacak da, o gün Doğuş hisseleri tavan yapacak

Kısaca en büyük farkları:
  • Hybrid oluşu
  • Bağımsız arka süspansiyon
  • Büyük ve kasmayan orta konsoldaki ekran
  • 6 ileri ıslak kavrama DSG (En önemlisi)
En büyük farklar bunlar. Gerisi önemsiz küçük detaylar.

Şu büyük ekran tüm araçlarda standart olsaydı keşke bizim ekranlar Samsung j7 gibi kasıyor
J7 den sonra j7 prime ne satmıştı ama.
Sabah 10 koli gelirdi, ikindiye kalmaz biterdi.

J7 den sonra j7 prime ne satmıştı ama.
Sabah 10 koli gelirdi, ikindiye kalmaz biterdi.
J7 prime 2 vardı bizde😂. Baktılar satıyor yok plus yok prime cıvkını çıkardılar.

Bizim ekranlar cidden hoş olmayan şekilde kasıyor. Senin kafa rahat tabi Avrupa standardı ekran takılı sende :) Ben bu ekranlardan korkuyorum gelecekte bozulacak muhtemelen

Bu arabada neden cok buyuk sıkıntılar bekleniyor ki?Normal e hibritin daha guclu olanini bagaja koymuslar aynı zamanda şarj edilebilir yapmislar…E hibrit Golflerde sikinti varmi?Ayni zamanda benzin motordan da sarj olacagi icin batarya daha uzun omurlu olmaz mi?Bence olur.İlerleyen yillarda daha guclu daha küçük boyutlu batarya ile devam edilir…Normal elektriklide sarj stresi yasamaktansa Plug in Hiybrid çok mantikli…

Hibrid araç evimde şarj imkanım olsa bile tercih etmeyeceğim bir seçenek.Yakıt motoru bakımlarına ilaveten üç kuruş kar edeceğim diye neden elektrik motor-batarya riskini de alayım.Hibrid araç deve kuşu gibi ; ne deve nede kuş ...Mild hibrid aldık onda bile alternatör-48v batarya başımıza çorap örer mi diye mild mild tırsıyoruz.

Bu phev golfün kaputunu açınca turuncu kablolu hibrit düzenekler falan

Mekanizma nedir ne degildir. Nasıl çalışır Sanayide bu işten anlayan Phevci Abdülsamet usta olmadan , orjinal+ yan sanayi yedek parçalar sanayiye düşmeden , çıkma yedekler çıkmacıların stoğuna girmeden bu phev işi hikaye. (5 yıl lazım bu sürece)

Yok ben yetkilide yaptırcam tüm arızaları diyene?

Elektrikli modda yaptığın/yapacağın ekonomiyi
Tek seferde elinden alırlar yetkilide

Vadiden atlayan sürüde , ben en son atlarım. Atlayan önden atlasın.

@Savatage dostum yemişim prizli hibrit aracı tarih 16.11.2025 araç 141.xxx km de, yazlık lastikler (kışlıklarla daha az yakıt tüketiyorum 205/55/16 ebat sebebi ile) Uşak dönüşü Kütahya'dan yakıt aldım ve sanırım fotoğraf Sapanca Gölü civarında çekildi yakıt ortalaması görüldüğü gibi. Birde o aracı alıp periyodik bakım maliyetleri ne olacak hiç belli değil. Ya tam elektrikli olmalı ya da hiç :) Dizel öldü diyenlere saygıylarımızla...

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2025-11-26 saat 13.14.06_c1a92430.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-11-26 saat 13.14.06_c1a92430.jpg
    157 KB · Görüntüleme: 22

@Savatage dostum yemişim prizli hibrit aracı tarih 16.11.2025 araç 141.xxx km de, yazlık lastikler (kışlıklarla daha az yakıt tüketiyorum 205/55/16 ebat sebebi ile) Uşak dönüşü Kütahya'dan yakıt aldım ve sanırım fotoğraf Sapanca Gölü civarında çekildi yakıt ortalaması görüldüğü gibi. Birde o aracı alıp periyodik bakım maliyetleri ne olacak hiç belli değil. Ya tam elektrikli olmalı ya da hiç :) Dizel öldü diyenlere saygıylarımızla...
85 civarı ortalama hızlarda
Tdi dsg icin 3,6 çok iyi

Ben tdi manulle 4,2 altını hiç göremedim

Yanlız mk8,5 1.5 tsi 116 lıklar da uzun yolda çok iyiler

Forumdan @Kartal1903
1.5 tsi İmpresion manual 116 lık mk8,5 aracı ile bunu yakmış (ortalama hız 85)

Benzinli araç icin çok iyi bence

17602.jpg

Geri