17’ Sebring Jant (bulunmaz hint kumaşı)

İsim
Mehmet
Araç
Golf 7 1.2 tsi comfortline
Arkadaşlar malumumuz golf 7 için 7.5 R Line dönüşüm projemden önceden bahsetmiştim
Ancak 18 jant olayına gerek konfor gerekse yay vs meselesinden dolayı bi türlü ısınamadım (aracımı aldığımda ilk yaptığım şey soğuk pressli yaylardan ve 18 rep durbanlardan kurtulmak olmuştu)
Dün sağolsun süleyman @Sulo313 hocam bana 17’sebring jant buldu
ama (jantçı) adam bu jant orjinal, bulunmaz hint kumaşı ben kendi aracım için saklıyordum normalde satmayacaktım vs diyerek tok satıcılık yapıyor
Velhasıl adam 27.500 den bir kuruş inmiyor üstelik lastiklerde yok
Sırf bir daha bulamayabilirim diye kapora gönderdim
Yani şu jant dijon olsa 20den bi kuruş fazla vermem ama sizce adam haklı mı IMG_3177.jpeg

Son düzenleme:

Jant ben de düşünüyorum. Jantın orijinal olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Millet artık vw amblemi falan da koyuyor jantın iç yüzeyine.

Mayısta buradan dijon set aldım. Bana da 1 kuruş bile düşmemişti 😂 O zaman da 17” sebringler ilandaydı ve fiyatı 35000di diye hatırlıyorum. Kendi aracıma saklıyordum kısmı hikaye olabilir

Kendi aracıma saklıyorum kısmı hikaye :D ama kendisi temiz jant alıp satar genelde. Orijinal jantlara çalışır. Fiyat normal hale geldi denilebilir

Jant ben de düşünüyorum. Jantın orijinal olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Millet artık vw amblemi falan da koyuyor jantın iç yüzeyine.
Hocam hem kendi hita hemde alacağım sebring jantlarının göbek kısımlarının detay fotoğraflarından anlatmaya çalışacağım
Bijon delikleri,göbek etrafındaki ince işçilik (replikalar bu konuda kaba görünüyor)
Yine göbek birleşimleri ve diğer birleşim yerindeki kıvrımların keskinliği
Ve yine bu tarz keskinlikten kaynaklanan gölgenin orjinal vernikle birlikte daha belirgin olması benim farkettiğim detaylar
her ne kadar yanıltıcı olsada en kolay yöntem logo hocam çünkü logo değişmediği sürece gerek dokusundan gerek simetrik ve nizami çizgilerden hemen ele verir zaten kendisini

Ekli dosyalar

• IMG_3178.jpeg
    IMG_3178.jpeg
    127 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_3179.jpeg
    IMG_3179.jpeg
    96.7 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Geri