Ankara içi Egzoz İşletme/Usta Tavsiyesi

ozdemir0629

Katılımcı Üye

İsim
Resul
Egzoz ucu montajı yaptırmak için simetri hastası titiz usta tavsiyeniz varmıdır.
Google yorumlara baktım detaylı tecrübe aktaran olmamış, genel ifadeler kullanıldığından tatmin olamadım.

Egzoz ucu montajı yaptırmak için simetri hastası titiz usta tavsiyeniz varmıdır.
Google yorumlara baktım detaylı tecrübe aktaran olmamış, genel ifadeler kullanıldığından tatmin olamadım.
Hocam koç egzoz / koçexi ankarada işinizi hassasiyetle yapacak bir işetme. İşçiliğinden memnun kalırsınız fiyat olarak pahalı çalışıyor biraz

bugün Google yorumları iyi olan şaşmaz sanayide 3 farklı yerden fiyat teklifi aldım ve ürünlerini inceledim. En uygun teklifi veren ve en çok modeli olan koç egzoz oldu. Burada giriş, orta ve üst seviye çeşitli modellerde başlıklar olduğunu gördüm. Paslanmaz garantili bir modele karar vererek montaj yaptırdım. 3 saat kadar mekanda bulundum.
1 Mercedes ve 1 BMW downpipe yapılırken, 1 porche un sadece egzoz kafaları ile 1 BMW muayene için stok egzoz değişti. Nevzat usta mekandaydı ancak elini birşeye sürdüğü yok. 4 delikanlı işi çeviriyor gerekirse ustaya akıl danışıp olur alıyor.
Malzeme kalitesi, model çeşitliliği titiz ve özenli çalışmalarını başarılı gördüm ancak ayar ve simetri konusunda sınıfta kaldılar. (Metre, kumpas, terazı vb hiçbirşey kullanmıyorlar. Tamamen göz kararı ve elle denklik sağlıyorlar. Detay görselleri konuma işledim .

Geri