Ön tampon sis altı gündüz ledi

İsim
Ahmet
Araç
Golf 7 1.4 TSİ Highline
Selam dostlar.
İki hafta önce aldığım gündüz ledlerini bugün aracıma montajladım.
Aracımın ön arka tamponu boyandı ve marşpiyeldeki göçük düzeltildi. Hazır araç yeni bir hava kazanmışken ön tamponumada uzun zamandır beğendiğim bu gündüz ledlerini takmak istdedim.
Ancak İzmit sanayide 5-6 elektrikçi gezmeme rağmen kablo tesisatını bağlamaya pek yanaşmadılar.
Ürün arkası soketli , sislerin altındaki plastik çıtaları çıkartıp ürünü taktım. Ürün kablo tesisatı ile birlikte geldi. Salı günü farklı bir elektrikçiye götüreceğim ledler gündüzlere ve sinyallere bağlanacak.
Ledler ile kablo arasında kutu var , sanırım kendi sigorta kutusu. Bu işlemi tamponu sökmeden çamurluktaki sis ampülü değiştirdiğimiz ceplerden soketi taksa , bağlantıyı yapabilir mi ? Bu işlemi nasıl yapacak ? Sinyal ve gündüz ledi kablolarına paralel mi bağlayacak yoksa sigorta kutusuna mı uzatacak ? Araya tekrar bir röle girmesi gerekir mi ?
Aslında bu tarz çin malı aydınlatma ürünlerinde hep tedirginimdir ancak ürünüde aracıma çok yakışacağını düşünüyorum.
Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların desteğini rica ediyorum.

A7DF62FE-78CD-42CF-9E0E-110244E4F147.jpeg932A17A9-C980-446C-9B91-E329A6E2E624.jpeg

İlerde başım ağrımasın diyerek yapmıyorlar hocam.

Orjinal sis farı montaj etmiştim, kablonun bağlantısını yaptıramamıştım sorduğum yerlere. Kendim bağlamıştım sonra.

İlerde başım ağrımasın diyerek yapmıyorlar hocam.

Orjinal sis farı montaj etmiştim, kablonun bağlantısını yaptıramamıştım sorduğum yerlere. Kendim bağlamıştım sonra.
Aynen dostum.
Eskiden bir işimi gören ustaya uğradım adam direk aleyküm selam vag grubuna elimi sürmem dedi. 😄

Daha önce fiorino aracıma amerikan park bağlamıştım , aynı mantık ise bende bağlayabilirim ancak yinede bir elektrikçi yapsa daha iyi olacak…

Geri