Golf aracım geç çalışıyor

İsim
Fahrettin
Merhaba arkadaşlar 2018 16tdi golf aracım 2-3 gündür çok geç çalışıyor bunun sebebi ne olabilir aküm yeni daha önceki tıkadat alırdı şuan bi 4-5 saniyede alıyor sebebi nedir yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba arkadaşlar 2018 16tdi golf aracım 2-3 gündür çok geç çalışıyor bunun sebebi ne olabilir aküm yeni daha önceki tıkadat alırdı şuan bi 4-5 saniyede alıyor sebebi nedir yardımcı olabilirmisiniz
çalıştıktan sonra titreme sarsıntı devir dalgalanması veya stop etme yapıyor mu? yapıyorsa enjektör valflerinden kaynaklı başıma geldi.

o değilse volan kaynaklı olabiliyor. ama o da 2-3 saniye en fazla geç çalışır

antifriz zamanında doğrusu ile değişmediyse çeşme suyu kullanıldıysa yaşadığınız yerde de havalar soğudu ise o da olabilir en doğrusu bi ustanın görmesi burdan ne söylesek yalan olur

Upvote 0
çalıştıktan sonra titreme sarsıntı devir dalgalanması veya stop etme yapıyor mu? yapıyorsa enjektör valflerinden kaynaklı başıma geldi.

o değilse volan kaynaklı olabiliyor. ama o da 2-3 saniye en fazla geç çalışır

antifriz zamanında doğrusu ile değişmediyse çeşme suyu kullanıldıysa yaşadığınız yerde de havalar soğudu ise o da olabilir en doğrusu bi ustanın görmesi burdan ne söylesek yalan olur

Upvote 0
Nasıl öğrenebiliriz bilgasayara bağlatsak çıkar mı sonuç
benim de 2 3 gündür sabahları sadece biraz geç çalışıyor aynı şekilde stop etmek bozuk çalışma titreme vs ya da performansda düşül gibi şeyler yok kızdırma bujisini ben yarın sabah test edeceğim onu da şöyle kontağı açıp 5 saniye bekleyip kapatıp daha sonra tekrar açıp yine 5 saniye bekledikten sonra çalıştıracağım

Upvote 0
Yakıt filtresinin üstteki plaskik kısım yırtılmış arkadaşlar sorunu buldum sürekli araç mazot kaçrıyo o yüzden yakıtı çekene kadar geç çalışıyor bu şekilde bilginiz olsun

Upvote 0

Geri