Arkadaşlar merhaba merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum golf 8.5 aracım 2 silindir moduna gecerken ve 2 silindir modundan cikarken hafif bir ses çıkarıyor bu normal mi bunun için servise gitmelisiniz?
116 lık lar normal bu sesArkadaşlar merhaba merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum golf 8.5 aracım 2 silindir moduna gecerken ve 2 silindir modundan cikarken hafif bir ses çıkarıyor bu normal mi bunun için servise gitmelisiniz?
Tesekkurler hocam böyle hafif bi tık sesi gibi geliyor servise gitmeme gerek yok ozaman titreme sesi değil sanki devreye girerken ve cikarken116 lık lar normal bu ses
Yok yok hiç gerek yok biraz homurdanıyor hatta 2 silindirdeyken araçTesekkurler hocam böyle hafif bi tık sesi gibi geliyor servise gitmeme gerek yok ozaman titreme sesi değil sanki devreye girerken ve cikarken
Tesekkur ederim hocam cevabın icinYok yok hiç gerek yok biraz homurdanıyor hatta 2 silindirdeyken araç
Ne demek bildiklerimizi yaşadıklarımızı burda paylaşmak için varımTesekkur ederim hocam cevabın icin
Normal, özellikle düşük devirde daha çok hissettiriyor.Arkadaşlar merhaba merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum golf 8.5 aracım 2 silindir moduna gecerken ve 2 silindir modundan cikarken hafif bir ses çıkarıyor bu normal mi bunun için servise gitmelisiniz?
Şu hız sabitleme frene basmasını engelleyen bi ayar olsa mükemmel olacak da frene basması çok sinir ediyorNormal, özellikle düşük devirde daha çok hissettiriyor.
Ben de yokuş yukarı ve düşük devirde bariz hissettiriyor
Çözüm gaza biraz daha basıp devre dışı bırakmak.
Uzun yolda özellikle düz zeminlerde çok ekonomi sağlıyor. Ben 120'li hızlarda bile 2 silindir modunda gidebiliyorum
Kesinlikle çok haklısınız. Ben de aynı dertten muzdaribim.Şu hız sabitleme frene basmasını engelleyen bi ayar olsa mükemmel olacak da frene basması çok sinir ediyor
Valla ben de ilk defa gördüm. Bayır aşağı sal gitsin. Ben 1 kere açtım denedim bir daha açmadım. Kolay kolay açmam daKesinlikle çok haklısınız. Ben de aynı dertten muzdaribim.
Sırf bu yüzden kullanmadığım zamanlar oluyor. Ben akmasını isterken kendisi frenliyor. İlk defa bu şekilde çalışan hız sabitleme gördüm.
Benim çözümüm bu durumlarda çok hafif gaza basarak freni engelliyorum. İniş bititiğinde kendisi devam ediyor.Valla ben de ilk defa gördüm. Bayır aşağı sal gitsin. Ben 1 kere açtım denedim bir daha açmadım. Kolay kolay açmam da
Mantıklı aslında müdahalede bulununca kapıyor hız sabitlemeyi, tuşa basınca yine başlıyor mantıklıBenim çözümüm bu durumlarda çok hafif gaza basarak freni engelliyorum. İniş bititiğinde kendisi devam ediyor.
2 silindir modundayken devir arttıkça (özellikle 2000 ve üzeri - 1,2 ve 3. vitesler) bu seste artış/şiddetlenme hissediyor musunuz? Ben bunu uzun süredir yaşıyorum. Diğer manuel kullanıcılarında durum nasıl merak ediyorum. Bir de 2 silindir modundan çıkarken zaman zaman aracı ileri-geri sarstığı da oluyorArkadaşlar merhaba merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum golf 8.5 aracım 2 silindir moduna gecerken ve 2 silindir modundan cikarken hafif bir ses çıkarıyor bu normal mi bunun için servise gitmelisiniz?
Evet hocam benimde ayni devir yuksek olunca seste siddetleniyor.2 silindir modundayken devir arttıkça (özellikle 2000 ve üzeri - 1,2 ve 3. vitesler) bu seste artış/şiddetlenme hissediyor musunuz? Ben bunu uzun süredir yaşıyorum. Diğer manuel kullanıcılarında durum nasıl merak ediyorum. Bir de 2 silindir modundan çıkarken zaman zaman aracı ileri-geri sarstığı da oluyor