04-22 ile bitenin arkası daha eşit görünmeli diye düşünüyorum. Bu yay olayı aks yükü ile alakalı. Örneğin 02-22 olan arka aks yükü 1010kg, 04-22 olan da ise 990kg görünüyor. Yani bu durumda 04-22 olan setin arka yayları bir tık daha yumuşak olacaktır. Bir de bu referans numaraları çok bağlantılı aks için çıkıyor, bunu bir doğrulayın derim. Ancak her iki aks tipine de uyuyor olabilir büyük ihtimalle.
Aynı kasa değil ancak benim setin önler 1075kg, arkalar 1010kg ve bende bahsedildiği gibi bir eşitsizlik oluşmadı.
Bir de günlük bir şehir aracında bence 30mm limit. Bu haliyle bile bazı otoparklarda ki önde bulunan demir yada kaldırım taşlarına ön tamponun altı dokunabiliyor. Bunu 0.5cm daha düşürürsek büyük ihtimal bir çok yerde dokunacaktır.
Yinede her iki marka kullanıcıları da memnun ancak Vogtland setinin biraz daha sert olduğunu bir kaç kez okumuştum bu forum da.
arkaları 1010kg olan pro-kit set. Ancak benim aracın arkası bir tık daha ağır olmalı HB golflere göre. Bu yüzden siz bence 990kg olan 04-22 modeli tercih edin.
18" Durban
16" Linas