ALINIK Golf 7 Orjinal R/Rline Ön Tampon

Turhan

Katılımcı Üye

İsim
Turhan Atasoy
Araç
Golf7 1.4 TSI
Korktuğum başıma geldi,hep karşı olduğum replika 7 uyumlu 7.5 R tampon taktım,sırf logo içi ACC yapmak için,hiç hoşuma gitmedi,istediği kadar kaliteli olsun mutlaka ufak tefekte olsa kusurları var,asla orjinalin yerini tutmaz,buda canımı sıktı.Şimdi orjinal olma kaydıyla 7 R yada 7 R line (sisli) tampon aramaktayım.Renk önemli değil,ama mümkün olduğunca hasarsız ve eveliatı hasarsız olan.Varsa elinde olan,çevresinde bilen,iletişime geçsin,İstanbul Beylikdüzündeyim.Çevre illerdendende alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Jas
merhaba hocam benim aracımda 7r orjinal tampon var 7.5 r ile değiştirmeyi düşünüyordum neden beğenmediniz acaba bende logo içi ACC taktırmak için yapacağım aslında

• Beğen
Tepkiler: Jas
merhaba hocam benim aracımda 7r orjinal tampon var 7.5 r ile değiştirmeyi düşünüyordum neden beğenmediniz acaba bende logo içi ACC taktırmak için yapacağım aslında
Merhaba,kalite farkı var bunlarda,bazıları alşırı tel maşa'iken bazıları nispeten daha kaliteli.Ben çok araştırmadan,birazda boyatmaya üşendiğimden hazır boyalı bulunca direkt zıpladım aldım.Panjurdaki kromun dandikliğinden tutta,alttaki piano black parçaların hizalı oturmamasına kadar,tamponun orjinal tampona göre ince olması vs beni rahatsız eden unsurlar oldu.Birde üstüne tamponun fırın boya değilde sıradan bir şekilde boyanması tuzu biberi oldu.Buarada aldığım yeride söylicem dikkatli olmanız için Bakırköy-Minik garage.
Kısaca ana sebep bu

Son düzenleme:
Buarada,sizin orjinal tamponu satacak olursanız haber verin.

Geri