aralarında çok fark yoksa continental premiumcontact 7 daha iyi
Continentalin yanakları zayıf deniliyor o yüzden bir şüphe etmiştim ama bilginiz var bu konu hakkında?pc 7 rakibi pilot sport 5 dir. bütçeniz var ise tabii ki pc7.
Yeni lastikleri takarken sibopları da yeniliyorlar mı?İki gün önce golf 8 aracıma PC7 aldım iki gündür aktif olarak kullanıyorum fren mesafesi güzel yolu hissettirmiyor konforlu gibi şimdilik bir şikayetim yok
beylikdüzü migros arkası deniz ticaretten aldım 4 adet sök tak dahil 16600 tl
sibop için ekstra ücret istiyorlar ben eski siboplarla devam ettim 250 tl beher sibopYeni lastikleri takarken sibopları da yeniliyorlar mı?
Normalde degıstirmeleri lagzım sıfır teker alındığında degıstıren yerde var degısım için ücret talep eden yerde varYeni lastikleri takarken sibopları da yeniliyorlar mı?
Eski aracımda yeni lastik değişiminde siboplar üzerindeki kullanılmıştı yani değişmemişler. Bende bilmiyorum o zaman sormadım. Siboplar kaç yıllıktı bilmiyorum ama sibobun biri yarılmıştı , park halindeyken bir baktım lastik inmiş. Plastik sibopsa belli bir periyotta yenilemek şart.sibop için ekstra ücret istiyorlar ben eski siboplarla devam ettim 250 tl beher sibop
Bir de lastik değişiminde şanzıman ve el frenini hangi konumda tutuyorsunuz? N ye alıp el freni çekili olarak mı?Normalde degıstirmeleri lagzım sıfır teker alındığında degıstıren yerde var degısım için ücret talep eden yerde var
Hocam ınan ona hiç dikkat edtmedim bilgim yok ama birdaha ki sefere dıkkat edecemBir de lastik değişiminde şanzıman ve el frenini hangi konumda tutuyorsunuz? N ye alıp el freni çekili olarak mı?
Otomatik araçta henüz işim düşmemişti. Aklıma gelmişken sorayım dedim.Hocam ınan ona hiç dikkat edtmedim bilgim yok ama birdaha ki sefere dıkkat edecem
babamın aracında vardı yanaktan yana sıkıntı yaşamadım hiçContinentalin yanakları zayıf deniliyor o yüzden bir şüphe etmiştim ama bilginiz var bu konu hakkında?