Golf 8 Yazlık Lastik Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan adilu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Selamlar 6 aylik Golf 8.5 aracim var oncelikle araci ozellikle virajlarda limitte kullanan biriyim. Arac uzerinde nexen lastiklerle geldi Konfor ve ses konusunda kotu olmasada viraj performansi inanilmaz zayifti artik arabayla yanliyordum neredeyse zevkine 😂

2 ay sonra dedimki boyle olmayacak direkt Premium Contact 7 ye gectim muthis bir yol tutusu ve direksiyon hissiyati var siddetle tavsiye ederim islaktada kurudada cok basarili ve dengeli. Cogu lastik genelde sadece birinde iyi olur. Michelin sessizligini ve yol tutusunu omrunun yarisina gelince kaybeden bir lastik kesinlikle uzak durun derim ne kadar ilk alindiginda gayet iyi olsada.

Lastikten tek beklentiniz konforsa eger Nexenin kotu oldugunu dusunmuyorum bu arada hatta premiumcontact 7 biraz daha konforsuz bile olabilir. Ama guvenlik acisindan kesinlikle pc7 alin bence.
Benimde üstünde kışlık lastikler vardı bir dahaki yaza kadar idare etsin kışı geçirelim dedim kendimce. Yaz döneminde çok olmasada kullandım. Araba ani tepkilerde sağ sol bende yanlaya yanlaya gidiyordum bir ara virajda savruldum arabadan soğudum. Bu kadar mı kötü yol tutar dedim golf 8 r line bir de ön arka flanş takmıştım direksiyon hissiyatından dolayı önleri çıkardım. Mart Nisan a kalırsam falken almayı düşünüyorum bakalım ne değişecek

Falken çok öneriliyor ama 2. 3. Yılda durumu nasıl? Primacy veya premiumcontanct gibi ömrünün sonuna kadar ortalama üstü performans sergileyebiliyor mu?

Geri