Temmuz ayında İstanbul Esenyurt vagcom centerda mib2 set, geri görüş logo kamera ve orj. katlanır ayna taktırdım. Baya bi araştırdım Taiwan modelini önermiyorlar, ilerleyen zamanda motorlarda sıkıntı çıkıyormuş, bütçen varsa orjinal taktırmanı tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun.Merhaba herkese,
VW Golf 7 Comfortline aracım için katlanır ayna yaptırmak istiyorum ancak replika ve orijinal olarak 2 seçenek var orijinal olan fiyatı çok yüksek replika yarısı fiyatta yaptırsam sorun yaşar mıyım. Yaptıran ya da bilgisi olanlar destek verirse sevinirim.
Hocam hiç aldığınız zamandan ürünün fotoğrafı var mı? Sizin aynanın kaç pinli olduğunu merak ettim.İstanbul’da vagcomcenter
Hocam selamlar nerde taktırdınAnkarada comfortline aracıma yan sanayi taktırdım. Geri viteste aşağı iniyor ama yanlış bilmiyorsam bu özelliği ayna değil kapıda bulunan kontrol ünitesi sağlıyor
Vagcomankara’da taktırdım. Ayna kapağı ve sinyali alıp kendiniz takabilirsiniz kolay bir işlemHocam selamlar nerde taktırdın
Birde bu katlanır ayna takıldıktan sonra mat krom ayna kapağı ve kayar ayna altı sinyali kendimiz sonradan ekletebiliyor muyuz?
Hocam bende mib2 set, geri görüş ve katlanır ayna düşünüyorum. Sonrasında hayalet ekranda var sırada tabi. Ne kadar bir maliyet çıktı size? Herhangi bir problem ile karşılaştınız mı şuana kadar ? Birde navigasyon var mı ?Temmuz ayında İstanbul Esenyurt vagcom centerda mib2 set, geri görüş logo kamera ve orj. katlanır ayna taktırdım. Baya bi araştırdım Taiwan modelini önermiyorlar, ilerleyen zamanda motorlarda sıkıntı çıkıyormuş, bütçen varsa orjinal taktırmanı tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun.
Mib2 mi fiyatı bu kadar yükseltiyor.Neden bu kadar pahalı,full dokunmatik android ekran taktırmayı düşünüyorum ben de@tRoya06
Hocam mib2,gerigorus kamerası ve katlanır ayna için sana en az 80/90 bin gibi bir fiyat çıkar dıye düşünüyorum montaj dahil
Hocam ben tahmini bir fiyat yazmıştımMib2 mi fiyatı bu kadar yükseltiyor.Neden bu kadar pahalı,full dokunmatik android ekran taktırmayı düşünüyorum ben de