Yazılım çalışması varmı arkadaşlar,ne zaman gelir bilen varmı 1.5 tsi 116 için güç artışı gelirse güzel olur(sfd2) çözülürmü dersiniz
Bilgi için teşekkürler yazılım gelirse eğer direk 8,5 geçme niyetim var yoksa 116 bg uğraşamam150 lik ile fark çok
O yüzden
İkisi de temelde EA211 evo2 motor ailesine ait, yani mimarileri benzer — ama detaylarda farklar var
Blok yapısı aynı ama turbo, yazılım ve bazı iç bileşenler farklı.
116 HP versiyonda bazı parçalar hafifletilmiş veya daha düşük dayanım sınıfında (örneğin piston, krank mili ısıl işlemi).
150 HP’ye sadece yazılımla çıkmak teknik olarak mümkün olsa da uzun vadede risklidir.
Ben ne oluyorsa olsun diyosan o ayrı
Avrupadaki BR Performance aracın 116'dan 145 beygire çıkacağını iddia ediyor. ama henüz geliştirme safhasındaymış.Bilgi için teşekkürler yazılım gelirse eğer direk 8,5 geçme niyetim var yoksa 116 bg uğraşamam
Tercihtir saygı duyarımBilgi için teşekkürler yazılım gelirse eğer direk 8,5 geçme niyetim var yoksa 116 bg uğraşamam
sfd2 o kadar nalet ki ne aracımın gizli özelliklerini makul rakamlarda açtırabiliyorum ne ecu yazılımı yaptırabiliyorum nede downpipe uygulayabiliyorum çok fonksiyonel bir kilit henüz kırma işlemi türkiyede yok ( gizli özellik için kıran yerler var ancak öğrendiğim kadarıyla yurt dışına bağlantı ile kırdırtıyor ) illaki ilerleyen dönemlerde sfd2 yi kırarlar ama ne zaman olur ne olur bilememYazılım çalışması varmı arkadaşlar,ne zaman gelir bilen varmı 1.5 tsi 116 için güç artışı gelirse güzel olur(sfd2) çözülürmü dersiniz
Böyle niyetleriniz varsa bu aracı almanız çok mantıklı olmamış. Kırılsa dahi ilk kıranlar fırsatçılık yapıp yüksek fiyat çekecektir. Her yere yayılması yıllar sürer zaten.sfd2 o kadar nalet ki ne aracımın gizli özelliklerini makul rakamlarda açtırabiliyorum ne ecu yazılımı yaptırabiliyorum nede downpipe uygulayabiliyorum çok fonksiyonel bir kilit henüz kırma işlemi türkiyede yok ( gizli özellik için kıran yerler var ancak öğrendiğim kadarıyla yurt dışına bağlantı ile kırdırtıyor ) illaki ilerleyen dönemlerde sfd2 yi kırarlar ama ne zaman olur ne olur bilemem