bagaj su alıyor sadece bagaj

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Muha2409
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Muhammet reşit
Araç
Golf 7
2015 model 1.4 tsi aracım bagajdan su alıyor, bazı videolar paylaşmışlar aynı model golflerde bagajdaki havalandırma menfezlerinden aldığını söylemişler ve çözümün menfezlerdeki fitil değişimi ile çözdüklerini söylüyorlar. Bende değiştirdim ama yine aynı sorun devam ediyor var mı yardımcı olacak, aynı sorunu yaşayan çözüm önerisi olan şimdiden teşekkür ederim.

Geçmiş olsun nerenin fitilini değiştirdiniz fotoğraf paylaşabilirmisiniz…

Upvote 0
2015 model 1.4 tsi aracım bagajdan su alıyor, bazı videolar paylaşmışlar aynı model golflerde bagajdaki havalandırma menfezlerinden aldığını söylemişler ve çözümün menfezlerdeki fitil değişimi ile çözdüklerini söylüyorlar. Bende değiştirdim ama yine aynı sorun devam ediyor var mı yardımcı olacak, aynı sorunu yaşayan çözüm önerisi olan şimdiden teşekkür ederim.
Konu açmadan önce forumda ufak bir araştırma çok faydalı olacaktır. Kolay gelsin
Görsel çözüm linki
Videolu çözüm linki

Upvote 0
Merhabalar bendede sorun vardı servisten arka bagaj açma yani anblemde olan su tahliye hortumu aldım sorun çözüldü

Upvote 0

Geri