Tanışma

İsim
Uğur
Araç
Golf 7
Merhaba 1 senedir 2016 1.4tsi mk7 golf highline aracı kullanmaktayım. Edirneden katılıyorum. Aracın konforu beni üzüyor, ön süspansiyonlar hakkkında bir bilgim yok ama arka ikiliyi ben Monroe marka süspansiyonlar ile değiştirmiştim. Sizce bu konforu ne kadar etkiler?

Merhaba 1 senedir 2016 1.4tsi mk7 golf highline aracı kullanmaktayım. Edirneden katılıyorum. Aracın konforu beni üzüyor, ön süspansiyonlar hakkkında bir bilgim yok ama arka ikiliyi ben Monroe marka süspansiyonlar ile değiştirmiştim. Sizce bu konforu ne kadar etkiler?

Aramıza hoş geldin…
Orjinal ürün neden kullanmadınız…

Aracı ilk aldığım zaman Bosh Car servisine götürmüştüm. Oradaki ustanın tavsiyesi üzerine Monroe marka taktırdım. Açıkçası bu konular hakkında pek bilgi sahibi değildim aracı ilk aldığım zamanlarda.

Kullandığın araç konforlu bir araç bende kullandım yıllarca jantları orjinal ebatta mı farklımı yani biraz detay vermelisin…

Jantlar 17’’ Madrid. Ön süspansiyonlar da sanayide değişmiş şimdi öğrendim. Bir de aracın üzerinde Dunlop LM705 95W lastikler var. Lastik konforu ne kadar etkiliyordur?

Jantlar 17’’ Madrid. Ön süspansiyonlar da sanayide değişmiş şimdi öğrendim. Bir de aracın üzerinde Dunlop LM705 95W lastikler var. Lastik konforu ne kadar etkiliyordur?

Muhtemelen senin sorunun orjinal olmayan süspansiyonlar, 17” jant normal artık, Lastik bilmediğim bir ürün dot değerine bakmalısın üretim 5 seneyi geçmişse oda etken değişmesi gerek…

Hosgeldınız

Muhtemelen senin sorunun orjinal olmayan süspansiyonlar, 17” jant normal artık, Lastik bilmediğim bir ürün dot değerine bakmalısın üretim 5 seneyi geçmişse oda etken değişmesi gerek…
Amortisörlerin değişimi için servisten fiyat aldım. Amortisörler, takozlar ve rulmanlar için 48.000tl fiyat çektiler. Çok absürt rakamlar.

Son düzenleme:
Golf 6 icin Arka amortisörlere ait Eylül sonunda yaptığım işlemlerin ücretlemesi ayrıca kdv eklenecek

1000162373.jpg

Geri