Golf 8 Kavraması Serviste Değişmiş Alınır mı?

43bin km'de var. Onda hiçbir sıkıntı yok ama ağır bakımı yaklaşmış olacak. Siz hangisini tercih ederdiniz.
60bin km de öyle bir ağır bakım yok ki . Extradan buji değişiyor. V kayış vs gözle kontrol ediliyor. Fren hidroliği bir de değişebilir o kadar.

Düşük km tercih ederim.

2023 1.0 eTSI life paket 60bin ağır bakımlar yapılmış ve aracın kavrama değişmiş sıkntı olurmu?
Hocam Allah aşkına daha ne istıyorsun aracın ağır bakımları serviste yapılmış
Fıyatı bütçene uygunsa aracıda begendıysen al derim

Son düzenleme:
2023 1.0 eTSI life paket 60bin ağır bakımlar yapılmış ve aracın kavrama değişmiş sıkntı olurmu?
43bin km'de var. Onda hiçbir sıkıntı yok ama ağır bakımı yaklaşmış olacak. Siz hangisini tercih ederdiniz.
Km düşük olanı alman daha mantıklı normal şartlarda 60 k da baskı bitmez ağır bakımı bilgim kadarıyla 120k da oluyor. kavrama kişiye göre 40 da bitiren de var 100 bitirende 2020 golfum 110k da 120 ye kadar gider bence. Ortalama bi biniciysen 43 de alsan 60 olması zaten 1 1.5 yıl

Değişmiş olması bir sorun veya problem değil yakın tarihte masraf çıkartmayacağı anlamına geliyor. Erken değişmesi ve yıpranması da kulağa abes bir durum gibi gelmemeli çünkü 1.0 Tsi araçlarda kavrama erken yıpranıyor. Hatta forumdaki konu başlıklarında da, yorumlarda da göreceğiniz üzere özellikle kalkışlarda bu araçlar şanzımana çok yük bindiriyor. D1 de kalkamaması,d2 de kalkarken titremesi ve dur kalk trafikte sürekli d2 ile kalkmasından sebep k2 kavrama ömrünü bitirmesi gibi genel şikayetler fazlasıyla yaygın 1.0 eTsi araçlarda.

Yani bu sebeple kavraması değişeni yabana atmaktansa, değişmemiş olana kuruntu yapılması daha iyi olacaktır :)

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun hocam

Ne mutlu sana bir sorundan kurtulmuşsun… Serviste yapıldığına dair belge dökümanlarıda kenarda tut sorun yaşarsan gidersin…
İlaveten 60bin bakımı normal bir bakım yani 4. yıl bakımıdır ağır bakım değildir…

Ben şahsen düşük kilometre olanı tercih ederdim ayrıca bu kavrama olayı kullanımdan kullanıma değişiyor, çevremde çok gördüm yıllardır golf 7-8-8.5 takip eden biriyim, 30 bin km de kavraması bitende oluyor (özellikle istanbul şehir içi yoğun kullamı veya sürekli dur kalk rampa sokaklar) 80 bin km de hala kavramasında bitme ibaresi olmayan araçlarda gördüm. Ayrıca servisde değişmiş kavraması olan veya başka bir parçada olabilir her türlü araç alınır neden alınmasın ki daha ne işte orjinal parça ile yenilenmiş faturası da varsa ne ala.

Geri