2013 Highline Golf 7 Ampul Seçimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan burakuymz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Burak
Araç
2013 Golf 7 1.4 Tsi Highline
Merhabalar öncelikler VW camiasına ve aranıza yeni katıldım. İsmim Burak yaş 29 Kayseride yaşıyorum. Aracım 2013 Model 1.4 Tsi Highline paket golf 7.

Aracı aldığımda kısası ve uzunu çok zayıftı. Değiştirmem gerek ama Halojen, led, marka vs konusunda çok kararsızım. Göz almayan parlaklığı iyi kaliteli hangi ampulleri önerirsiniz? Örjinal sistemine uygun ampuller gibi gibi

Merhaba hoşgeldiniz hocam. aracınızın farlarının orijinal olduğunu varsayarak, aracınız xenon farlı geliyor bu farın ampül tipi d3s xenon ampüldür. bazı kasap ustalar lede çeviriyor ama orijinalden şaşmayın derim.

osram night breaker d3s xenon önerebilirim.

ben photon ultimate d3s 9000k xenonlar kullanıyorum 1 sene oldu memnunum bozulursa osrama geçicem fabrikasyon olarak osram çıkıyor zaten.

philips de çıktığı oluyor orijinal olmak kaydıyla ikisinide tercih edebilirsiniz.

aracınızda mercekli xenon farlar olduğu için göz alma durumu olmuyor. ayarını normalde kendi yapıyor ama siz yine de makine ile prof. ayar yaptırın

Eğer aracınız orijinal xenon ise Photon Ultimate Led öneririm. 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum.

Evet orjinal hocam bu detayı belirtmemişim kusura bakmayın ikinize de teşekkür ederim araştıracağım

Geri