Golf 7 2015 model için gaz tepkisini kodlama ile yükseltmek istiyorum yardımcı olabilecek var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ben şehir içinde S modunda kullanıyorum gayet yerinde vites seçimleri ve gaz tepkileriyle keyifli ve sağlıklı bir sürüş sağlıyor
3000 devire kadar çeviriyor çok bağırıyor hocam keşke d modunu 2200 devirde vites atıcak şekilde ayarlayabilseydik

Benim şahsi tecrübelerime göre s modunda sakin kullanımda(gazı okşayarak) araç 2600 devirde vites yükseltiyor. Ama benzinli benim aracım dizelde daha yüksek devirde vites atıyor olabilir. 2600 devir benim için çok ideal ve 'S' modunda gaz tepkileri daha atik olduğu için manuel araç kullanır gibi geziyorum. Ha gidip gaza sağlam basarsam devir bandını hemen yükseğe çekiyor.

Elm327 pro ile hangi komut bölümüne giriyorsunuz sıralama yi söylemeniz mümkün mü?
Vcds var hocam bende videodaki gibi yaptım
Bugün biraz kullanım yaptım alt devirlerde çok güzel gaz yiyior. Benim araç manuel. daha önce alt devirlerde araç yığılıyordu. Şimdi gaz teli telliymiş gibi dokunmamla gazı yemesi bir oluyor. Kırmızı ışıktan seri şekilde kalkıyorum.

Motor ve güç aktarma organları> gas pedal response sensitivity olması lazım

direct seçeneğini seçerseniz gaz pedalı daha hızlı yanıt veriyor.
Ben buldum o seçeneği elm27 cihaz çift işlemcili olandan sizin verdiğiniz siteden almıştım fakat bende hata veriyor seçeneği seçtiğimde. Kodlama desteklemiyor veya hatalı elm27 klonu diyor .

Geri