Golf 7 2015 model için gaz tepkisini kodlama ile yükseltmek istiyorum yardımcı olabilecek var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UBC53

Katılımcı Üye

İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline Dsg 1.6 TDİ
Herkese merhaba keyifli forumlar diliyorum 2015 model 1.6 tdi dsg 110 luk aracım var. gizli özellikle açılan gaz tepkisi artırma olayını açmak istiyorum istanbul içi yardımcı olabilecek var mı? teşekkürler

sağolun hocam bunu yapabiliyorum elm327 ile ama bide sanırım vcds ile bi ayarı vw skoda dan audiye alıyorsunuz öyle bi ayar vardı sanırım
Vcds ile ayrıyetten yapılan bir ayar yok diye biliyorum. Gaz tepkimesi o yaptığınız gibi..

buda benim elm327 ile yaptığım ayar car scanner pro ile

audiye çevirme ile benim yaptığım ayar aynı mı merak ediyorum açıkcası ya da ikiside farklı etkiler mi yapıyor

Elm327 pro ile hangi komut bölümüne giriyorsunuz sıralama yi söylemeniz mümkün mü?

Elm327 pro ile hangi komut bölümüne giriyorsunuz sıralama yi söylemeniz mümkün mü?
Motor ve güç aktarma organları> gas pedal response sensitivity olması lazım

direct seçeneğini seçerseniz gaz pedalı daha hızlı yanıt veriyor.

Ben şehir içinde S modunda kullanıyorum gayet yerinde vites seçimleri ve gaz tepkileriyle keyifli ve sağlıklı bir sürüş sağlıyor

Ben şehir içinde S modunda kullanıyorum gayet yerinde vites seçimleri ve gaz tepkileriyle keyifli ve sağlıklı bir sürüş sağlıyor
"S" modun da vites geçişleri biraz geç oluyor. Aslında "S" modu ile "D" modu devir aralığının orası olsa dediğim anda gaz tepkisi kodunu keşfedip rahat edenlerdenim.

Geri