Polo Project (Episode 2)

Vagger_Boy

Katılımcı Üye

İsim
Ozan
Araç
Golf 7.5 1.0 TSI Midline Plus & Polo 6C 1.4 TDI Comfortline
Herkese tekrardan merhaba :)

1.5 yıllık aranın ardından Golf projemi tamamlayıp sattıktan sonra bugün Polo 6C ile tekrardan aranızdayım.

1760025020332.jpeg

Uğruna bir gençlik gitmiş resmen :) :)
https://www.golftutkusu.com/search/126668/?t=thread&c[content]=thread&c[users]=Vagger_Boy&o=date

Bu süreçte Insignia Sports Tourer, Corolla derken VAG grubuna proje yapma amaçlı adımımı atmış bulundum.

1760024809479.jpeg

Ölmeden önce sürülmesi gereken araçlardan biri olarak listeme girmiştir. Ceketimin düğmelerini önünde hep ilikledim. Gümrük Edition :)

Gerek Golf serüveninde olsun gerekse diğer durumlarda olsun başta @HONEY hocam olmak üzere tüm forum üyelerinin bana kattıkları aile ortamı ve maddi, manevi birikimleri için çok teşekkür ederim...

Azıcık sevgiye ihtiyacı olan 10 yaşında, 140.xxx km yol yapmış bu ufaklığı önce eksiklerini gidereceğim. Ardından retrofitlere başlayacağız.

Golf projesinde de olduğu gibi R ya da R-Line'dan uzak Lounge ve Allstar'a yakın olacağım.

Tüm süreçleri ve yapılanları birebir paylaşacağım.

Tekrardan Hoşbulduk Golftutkusu Ailesi :)

Polo 6C.jpg1760025279667.jpeg1760025334432.jpeg

Son düzenleme:

Hayırlı olsun hocam. 1.4 tdi hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Merak ettiğim bi motor

Hayırlı olsun hocam, sunrooflu hele ki bu kmlerde polo denk getirmek büyük şans :) takipteyiz..

Hayırlı olsun hocam. 1.4 tdi hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Merak ettiğim bi motor
Çok teşekkür ederim, en güzelleri sizlere nasip olsun. 3 silindire aşinayım 1.0 TSI’dan bakalım dizelinde neler göreceğiz. Atikliği 1.0 TSI kadar yok ama 2000-3000 devir aralığı yalnızca dolu geri kalan bantlarda ölülük sezdim. Bu arada Ankara Çevreyolu ortalaması 3.6 :) Şehiriçi ortalamam 4.1 :)

@Vagger_Boy hayırlı olsun. Tekrar hoşgeldin
Çok teşekkür ederim Berat hocam daha güzelleri sizlere nasip olsun, hoşbulduk 🙏🏻

Hayırlı olsun hocam, sunrooflu hele ki bu kmlerde polo denk getirmek büyük şans :) takipteyiz..
Çok teşekkür ederim,ilk kez açılır cam tavanlı aracım oldu. Sunroof bakımları, perdesinin temizliği, kanallarının temizlenmesi derken baya bir iş beni bekliyor :) Daha güzelleri sizlere nasip olsun
Tamamlandı başlığı gelir artık @HONEY :) :)

Pololarda en sorunlu motordur bulaşmamanızı tavsiye ederim
3 silindirli dizeller arasında ki en narin olanı bu motor evet ama sorunlu kime göre sorunludur ? Bu araç ilk sahibinden full yetkili servis bakımlı bir araçtır.

Sorunlu araç olduğuna değilde ben sorunlu insan olduğundan araçların bakımsız kaldığını düşünüyorum. Her blok döküm olmayabiliyor alüminyum olabiliyor. Yeri geliyor hortumlar daha kalitesiz bir plastikten olabiliyor. Tüketime yönelik çalışmalar hep devam ediyor tabi ki…

Zamanında bakımdan kastım yalnızca periyodik değilde, kondisyona ve km’ye göre orjinal yedek parça ya da kaliteli oem yedek parça ile yenilendiği sürece 2.7 TDV6 Range Rover dahi sizleri üzmez.

Çok teşekkür ederim, en güzelleri sizlere nasip olsun. 3 silindire aşinayım 1.0 TSI’dan bakalım dizelinde neler göreceğiz. Atikliği 1.0 TSI kadar yok ama 2000-3000 devir aralığı yalnızca dolu geri kalan bantlarda ölülük sezdim. Bu arada Ankara Çevreyolu ortalaması 3.6 :) Şehiriçi ortalamam 4.1 :)
Yakıtı çok iyiymiş. Vw' nin dizelleri gerçekten verimli.

Yakıtı çok iyiymiş. Vw' nin dizelleri gerçekten verimli.

Kesinlikle öyle. 1.6 TDI Golf de kullandım şu an konudaki aracın 5 kasa 1.4 benzinlisini kullanıyorum ve ikisinin de yakıt tasarrufu çok iyi. Benzinli araçla şehiriçi 5-6 litre aralarında gezmek çok acayip gerçekten...

Bu arada hayırlı olsun @Vagger_Boy SW gurme arabalarından biri olan Insignia Sports Tourer için de tebrik ederim :) Dört çekerlerine çok baktım bir ara... Ne kadar kullandınız ve nasıldı?

Hayırlı olsun. Sunrooflu olunca bir başka karizma.

Kesinlikle öyle. 1.6 TDI Golf de kullandım şu an konudaki aracın 5 kasa 1.4 benzinlisini kullanıyorum ve ikisinin de yakıt tasarrufu çok iyi. Benzinli araçla şehiriçi 5-6 litre aralarında gezmek çok acayip gerçekten...

Bu arada hayırlı olsun @Vagger_Boy SW gurme arabalarından biri olan Insignia Sports Tourer için de tebrik ederim :) Dört çekerlerine çok baktım bir ara... Ne kadar kullandınız ve nasıldı?
Teşekkür ederim, daha güzelleri sizlere nasip olsun.

Insignia’yı 25 bin km kullandım. 2.0 CDTI idi. DM’den numaranızı bırakırsanız size detaylı resimlerini ve deneyimlerimi aktarayım özel olarak.

• Beğen
Tepkiler: SCC
Hayırlı olsun. Sunrooflu olunca bir başka karizma.
CUS motor kodluysa uzak durun.
Teşekkür ederim daha güzelleri sizlere nasip olsun. Sunroof bakımlarına özen gösterilir ve düşük kilometrelerde açılıp kullanılırsa çok güzel bir özellik.

Motor kodu CUS.

Bugün yapılması gereken ve ömrünü %75’in altına düşüren hangi parçası var ise daha önceden yetkilide serviste ağır bakım geçirmesine rağmen değiştireceğim. CAY gibi sorunsuz olur diye umuyorum bakılırsa araca🙏🏻

Geri