Altın nereye koşuyor, neyi fiyatlıyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan balaban75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Abdurrahman
Araç
2021 Golf 1.0 eTSI life
Dünya savaşı çok konuşulmaya başladı bu aralar.Bişeyler fiyatlanıyor belliki.Altın neden hızla yükseliyor sizce ?

Ne dünya savaşı hocam. Dünya savaşı olacak olsa altın mı kalır değeri mi kalır kim altını düşünür. Ayrıca dünya savaşı olacak olsa 55 yaşında nineler kuyumcuya gidip şunu 2 gram yapıve evladım demez, 50 yaşında kahvedeki dayının önceden haberi olan altın aldığı dünya savaşı mı olurmuş :)

Grafiği uygun gidiyor, ABD Hükümeti kapalı bu yüzden altın güvenli liman gidiyor. Bu kadar basit. Ha uzun sürmez. Buralardan alanların 6-7 ay ağlaması yakındır. Maksimum %10 15 daha gitsin.

Dünya savaşı çok konuşulmaya başladı bu aralar.Bişeyler fiyatlanıyor belliki.Altın neden hızla yükseliyor sizce ?
Bütün ülkeler altına yatırım yapıyor diyorlar da valla çok anormal bi durum olmaya başladı bu

Altını olmayanlar için kötü ve berbat bir durum elbette altın yine asgari ücretli üzecek ben zamanında 53 gram altın almıştım *düzenleme: 230 bine aldığım altın bugün yaklaşık 300 bin TL olmuş taş attım da kolum mu yoruldu keşke arabamı satıp altın yapsaydım diyorum bugün kendime 1 milyon 300 bandında araba bakardım, altının gidişatı hiç belli değil, ama benim aklımda şu an altının 6.000 civarı olması var ,yatırım tavsiyesi değildir.

Son düzenleme:
Bu elemanın tahminleri genelde tutar lakin bu sefer çok yüksek tahmin yaptı ons altın 4040usd civarı yıl sonu lakin 6000usd geçecek diyor bu da yıl sonu gram altının bu mantıkla 8-9bin civarı yapar…

IMG_2359.jpeg

Son düzenleme:
:D Buradan %50 yukarıdan satma hayaliyle altın almak deliliktir. Böyle bir şey yapmayın da :d Çok kişi ağlayacak

:D Buradan %50 yukarıdan satma hayaliyle altın almak deliliktir. Böyle bir şey yapmayın da :d Çok kişi ağlayacak
Altından ağlayan kimse görmedim. Ama harbiden kimse.

Param 5 milyon olsa git iş kur da 10 bin lirayı başka nerde degerlendirebilirsin ki? Tabi ki kimseye altın alım demiyorum

Elde altın varken fiyatları düşer altın borçlanınca fiyatları tavan yapar ben böyle işin:LOL:

golf alırken bozdurduğum altınlar dursaydı HAVUZLU VİLLA ALMIŞTIM VİLLLAAAAAAAA
Aynı durumduyım emeklilik tazminatının üzerine altın bozup almıştım 😃 Epey bı para idi o zaman bile

altının fiyatı Şubat 2024'ten bugüne 2.8 kat artmış. o yıl trendyol'dan 1 gr altın almıştım 2304 liraya, şimdi aynı altın 6450 lira.

• İnanılmaz
Tepkiler: SCC
altında müthiş bir makas var çarşamba fark 10500 doları gördü.yazık çok yazık

Geri