Kavrama değişimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tankut27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocam ben de Ankara'da iyi bir özel serviste kavrama + volan değişimi için arayıştayım, hangi servisi tavsiye edersiniz?
Hocam şaşmazda Dr. Dsg var. Sahibi İlker bey Mekatronik Mühendisi. İş yaptırmasan da git bir sor ve fikirlerini sor. İletişimi, bilgisi ile bana göre on numara bir esnaf.

dsg değişimi için dün doğuş maslaktan kavrama volan fiyatı aldım 76000TL indirimsiz..%30-35 malzeme indiriminiz olsa 48000 TL üstüne yaklaşık 25-30 bin işçilik ile 80.000TL tutuyor..olurya tüp te bir sıkıntı çıksa mekatronik komple değişiyor sadece o kısım 100 bin tl indirimsiz..orayıda eklerseniz %30 indirim ile hersey dahil 160-170 bin tl hesap çıkıyor..ben audiden baktım siz golften baksanız %10 düşük olur en fazla sadece işçilik değişiyor..

2017 golf 7.5 için kavrama ve volant değişimi yaptırıyorum. 55.000₺ fiyat çıkarttı usta işçilik dahil iyi mi sizce?

Bosch car
Kavrama 22000₺
Volan 20000₺
İşçilik 10000₺

Vw servisi 125.000 indirimle 100.000

Bosch car
Kavrama 22000₺
Volan 20000₺
İşçilik 10000₺

Vw servisi 125.000 indirimle 100.000
kavrama değişimi için aracı yetkili servise bırakmıştım dün aradılar volantda da çok boşluk var onu da değiştirelim dediler fiyat sorduğumda indirimli olarak kavrama+volan+işçilik 90.000 tl civarında dediler fatura aşamasında tekrar yardımcı oluruz dediler

kavrama değişimi için aracı yetkili servise bırakmıştım dün aradılar volantda da çok boşluk var onu da değiştirelim dediler fiyat sorduğumda indirimli olarak kavrama+volan+işçilik 90.000 tl civarında dediler fatura aşamasında tekrar yardımcı oluruz dediler
35.000 farka değermi acaba yoksa dışardada yapılabilirmi.

benim usta 50 bin fiyat çıkardı komple

Özel serviste veya sanayide yaptırıcaklar K1 ve k2 boşluk ayarları var. K1 3-9 arası k2 3-9 arası boşluk olmalı ve k1 k2 arasındaki farkı 5 den yüksek olmamalı. Bunlar fabrika toleransı. Örnek k1 3 k2 9 olduğu zaman titreme yapar veya k1 3 k2 14 titreme yapar veya k1 2 k3 5 titreme yapar. K1 4 k2 7 olursa yapmaz mesela. Bunun için ayar makinesi lazım. Her yerde yaptırmayın çoğu kişi ayar tutturamıyor ve ayar aleti yok araba yapıldıktan sonra bile titrer ve kavrama çok hızlı aşınır, paranızı çöpe atmayın

Son düzenleme:
Özel serviste veya sanayide yaptırıcaklar K1 ve k2 boşluk ayarları var. K1 3-9 arası k2 3-9 arası boşluk olmalı ve k1 k2 arasındaki farkı 5 den yüksek olmamalı. Bunlar fabrika toleransı. Örnek k1 3 k2 9 olduğu zaman titreme yapar veya k1 3 k2 14 titreme yapar veya k1 2 k3 5 titreme yapar. K1 4 k2 7 olursa yapmaz mesela. Bunun için ayar makinesi lazım. Her yerde yaptırmayın çoğu kişi ayar tutturamıyor ve ayar aleti yok araba yapıldıktan sonra bile titrer ve kavrama çok hızlı aşınır, paranızı çöpe atmayın
Çok sıkıntılı bir konu hocam ya @POTATOmehmet bey bir yer önerdi ama iş yoğunluğu gidemedim. Benim şanzıman bazen kalkışta titreme yapıyor bazen yapmıyor sıkıntı nedir bulamıyorum belkide kavrama volanda sıkıntı yoktur ama fiyatlar çok yukseldi :(

Slm kac gun surdu islem acaba benim arac da 97binde ve kalkista 1 de tuyreme 3 den 2ye dususte vuruntu ozellikle geri vitese atinca tak diye vuruntu var 1 haftadir galiba kavrama degisim zamani geldi diye dusunuyorum yetkili serviste degistirmeyi dusunuyorum. 1.4 tsi golf 7 2015

Geri