- İsim
- Ataberk
- Araç
- Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ
Herkese merhaba. aracım 2015 model golf 7 1.6 tdi 110 hp 250 tork stock bir araç 191.xxx km de.
aracımın EGR sini iptal ettirmek istiyorum istanbul içi bu işi düzgün olarak nerde yaptırabilirim?
arıza kodu vs yok ama alt devirlerde atıyorum yüksek vites giderken gaza yarım bassam bile tepki gelmiyor araç vites düşürmüyor
kavrama volan değiştik olmadı
basınç tüpü değiltik olmadı.
map sensörü değiştik maf sensörünü temizledik olmadı.
geriye egr ve turbo kalıyor.
dpf iptal ettirmek istemiyorum kendisi tertemiz ama egr konusunda aynı şeyi söyleyemiycem.
ve iptali hangi yöntemle yapılması gerekiyor aramızda bu işi yapan abiler muhakkak vardır. sadece yazılımsal olarak iptal etsek oluyor mu? yoksa illa fiziksel olarakmı körlemek lazım?
bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
aracımın EGR sini iptal ettirmek istiyorum istanbul içi bu işi düzgün olarak nerde yaptırabilirim?
arıza kodu vs yok ama alt devirlerde atıyorum yüksek vites giderken gaza yarım bassam bile tepki gelmiyor araç vites düşürmüyor
kavrama volan değiştik olmadı
basınç tüpü değiltik olmadı.
map sensörü değiştik maf sensörünü temizledik olmadı.
geriye egr ve turbo kalıyor.
dpf iptal ettirmek istemiyorum kendisi tertemiz ama egr konusunda aynı şeyi söyleyemiycem.
ve iptali hangi yöntemle yapılması gerekiyor aramızda bu işi yapan abiler muhakkak vardır. sadece yazılımsal olarak iptal etsek oluyor mu? yoksa illa fiziksel olarakmı körlemek lazım?
bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.