Ön yıkama şampuanı önerisi & Marolex foeamer axel 3000 köpük atan pompa incelemesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UBC53

Katılımcı Üye

İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ
Herkese merhaba yaklaşık 2 gün önce kendime axel 3000 model 3 litre hacminde köpük atan pompa aldım https://www.parlatanadamlar.com/index.php?route=product/product&product_id=2921

bu ürünü alma amacım artık benzinliklerde ki kostikli ne idüğü belirsiz şampuan veya el sabunları :D ile araç yıkamamaktı.

içerisinden 3 farklı yedek başlık çıkıyor hafif sulu, yoğun köpüklü veya katı köpük atabiliyorsunuz.

3D wash'n wax cilalı şampuan ile kullandım bu gün. epey beğendim normalde bu ürünü yazlıkta kova yıkaması yaparken kullanıyorum cilalı bir ürün o yüzden kir sökme özelliği süngerle yıkamadığınız sürece pek yok. süngerle yıkarsanız tertemiz yapıyor boya üzerindeki katı wax a da zarar vermemiş oluyor

ama bundan sonra yağmurlar ve kötü hava şartları artıcak arabanın yan tarafları çamur olacak. bu çamur basınçlı su ile bile çıkmıyor kuzu postu yıkama eldiveni ile yıkıyorum anca çıkıyor. bilenler bilir.

sizlerden, bu kirleri güzelce sökebilecek ön yıkama şampuanı önerisi rica ediyorum. kullandığım ürünüde şiddetle tavsiye ediyorum özellikle metalik renkli aracı olanlar için benzinliklerde ki köpük gerçekten boyayı çok kötü matlaştırıyor işin garibi benim gittiğim petrolde ki köpük el sabunu gibi kokuyor.

Herkese merhaba yaklaşık 2 gün önce kendime axel 3000 model 3 litre hacminde köpük atan pompa aldım https://www.parlatanadamlar.com/index.php?route=product/product&product_id=2921

bu ürünü alma amacım artık benzinliklerde ki kostikli ne idüğü belirsiz şampuan veya el sabunları :D ile araç yıkamamaktı.

içerisinden 3 farklı yedek başlık çıkıyor hafif sulu, yoğun köpüklü veya katı köpük atabiliyorsunuz.

3D wash'n wax cilalı şampuan ile kullandım bu gün. epey beğendim normalde bu ürünü yazlıkta kova yıkaması yaparken kullanıyorum cilalı bir ürün o yüzden kir sökme özelliği süngerle yıkamadığınız sürece pek yok. süngerle yıkarsanız tertemiz yapıyor boya üzerindeki katı wax a da zarar vermemiş oluyor

ama bundan sonra yağmurlar ve kötü hava şartları artıcak arabanın yan tarafları çamur olacak. bu çamur basınçlı su ile bile çıkmıyor kuzu postu yıkama eldiveni ile yıkıyorum anca çıkıyor. bilenler bilir.

sizlerden, bu kirleri güzelce sökebilecek ön yıkama şampuanı önerisi rica ediyorum. kullandığım ürünüde şiddetle tavsiye ediyorum özellikle metalik renkli aracı olanlar için benzinliklerde ki köpük gerçekten boyayı çok kötü matlaştırıyor işin garibi benim gittiğim petrolde ki köpük el sabunu gibi kokuyor.
Seramikli aracımda linkini paylaştığım ürünü kullanıyorum trafik filminde oldukça etkili
https://ty.gl/him1ix8gxc9hg

Seramikli aracımda linkini paylaştığım ürünü kullanıyorum trafik filminde oldukça etkili
https://ty.gl/him1ix8gxc9hg
az önce incelemesini izledim shiny garage ın ön yıkama şampuanı ile bunun arasında gidip geliyorum ama galiba bunu alıcam

jantlara bu markanın jant temizleyicisini kullanıyorum lastikler dahil çok güzel temizliyor abim polonyadan getirmişti k2 felix olması lazım

Piyasada bulabileceğiniz kaliteli ön yıkama ürünleri (ön yıkama köpükleri);

-Valet Pro Advanced Neutral Snow Foam

-Autobrite Magifoam

-Carpro Lift Snow Foam

-IGL Ecoclean Blizzard

Cilalı şampuanların temizlik gücü zayıftır, vaad ettikleri cila özelliği de oldukça düşüktür, bu tip şampuanlarda cila konusu tamamen pazarlama hilesidir, çok çok zayıf koruma sağlarlar, her zaman cilasız şampuanlar tercih etmeniz yararınıza olacaktır,

-Carpro Reset Shampoo (500ml. ve 1 Lt şişelerde satılır), temizlik gücü çok iyidir, ultra konsantre yapıdadır, 10 litre kova için 15ml. ürün yeterlidir.

-Angelwax Superior Automotive Shampoo

-Gyeon Bahte (plus olmayan versiyonu)

download.jpg
Piyasada bulabileceğiniz kaliteli ön yıkama ürünleri (ön yıkama köpükleri);

-Valet Pro Advanced Neutral Snow Foam

-Autobrite Magifoam

-Carpro Lift Snow Foam

-IGL Ecoclean Blizzard

Cilalı şampuanların temizlik gücü zayıftır, vaad ettikleri cila özelliği de oldukça düşüktür, bu tip şampuanlarda cila konusu tamamen pazarlama hilesidir, çok çok zayıf koruma sağlarlar, her zaman cilasız şampuanlar tercih etmeniz yararınıza olacaktır,

-Carpro Reset Shampoo (500ml. ve 1 Lt şişelerde satılır), temizlik gücü çok iyidir, ultra konsantre yapıdadır, 10 litre kova için 15ml. ürün yeterlidir.

-Angelwax Superior Automotive Shampoo

-Gyeon Bahte (plus olmayan versiyonu)

Eskiden meguiars nxt mor şampuan kullanırdım harika bir şampuandı ama üretimini bitirdiler.

meguiarsın sarı renk bi şampuanı daha var onuda kullandım ama beğenmedim. tavsiye ettiğiniz ürünlere bi bakıcam sağolun hocam

download.jpg

Eskiden meguiars nxt mor şampuan kullanırdım harika bir şampuandı ama üretimini bitirdiler.

meguiarsın sarı renk bi şampuanı daha var onuda kullandım ama beğenmedim. tavsiye ettiğiniz ürünlere bi bakıcam sağolun hocam
Rica ederim, Meguiars ‘ın ürünlerini beğendiyseniz, bu bahsettiğim ürünlere aşıl okursunuz :) meguiars ‘ın (sarı ve mor) şampuanlarının sarfiyatı fazladır, meguiars amerikada her markette satılan standart ürünlerdir, ülkemizde ise henüz sektör emekleme aşamasında giriş yaptıkları için insanlarda marka algısı yüzünden ismi popüleritesi vardı,

Ancak sektöre artık daha butik aynı zamanda uygun fiyatlı pek çok marka girdi,

Ürünler piyasada alabileceğiniz en kaliteli hatta yurtdışında bile en başarılı ürünlerdendir, en önemlsi ultra konsantre olduğu için ekonomiktir, İncelemeri youtube vs..pek çok farklı platformda mevcut, arzu ederseniz inceleyebilirsiniz,

Son düzenleme:
Cilalı şampuanları saçma buluyorum.
Şampuan amacı temizlemek. Cilalı olunca temizlik gücü düşük oluyor. Üstüne içindelki cila sebebiyle alttaki waxı perdeliyor ve ekstra toz çekmeye meyilli hale getiriyor.

Köpük pompasında autobrite magifoam kullanıyorum uzun zamandır. Epey memnunum. 5 lt bitirdim, 2. Bidona geçtim :)

Kova yıkaması için gyeon bathe, tac mystic bubble, vonixx vfloc iyidir. Carpro reseti denemeyi düşünüyorum sıradaki ürün olarak.

Rica ederim, Meguiars ‘ın ürünlerini beğendiyseniz, bu bahsettiğim ürünlere aşıl okursunuz :) meguiars ‘ın (sarı ve mor) şampuanlarının sarfiyatı fazladır, meguiars amerikada her markette satılan standart ürünlerdir, ülkemizde ise henüz sektör emekleme aşamasında giriş yaptıkları için insanlarda marka algısı yüzünden ismi popüleritesi vardı,

Ancak sektöre artık daha butik aynı zamanda uygun fiyatlı pek çok marka girdi,

Ürünler piyasada alabileceğiniz en kaliteli hatta yurtdışında bile en başarılı ürünlerdendir, en önemlsi ultra konsantre olduğu için ekonomiktir, İncelemeri youtube vs..pek çok farklı platformda mevcut, arzu ederseniz inceleyebilirsiniz,
genelde koch chemie ürünleri kullanıyorum valet pro, k2, sonax 3d gibi markaların ürünleri var çoğu konsantre halde evde kendim sulandırıp bagaja koyuyorum

meguiars gereksiz pahalı ülkemizde ama gayet kaliteli ürünleri var. sadece f/p olarak çok zayıflar.

K2 Bora da karar kıldım

k2 den sonra belki koch chemie RS ye geçiş yaparım

genelde koch chemie ürünleri kullanıyorum valet pro, k2, sonax 3d gibi markaların ürünleri var çoğu konsantre halde evde kendim sulandırıp bagaja koyuyorum

meguiars gereksiz pahalı ülkemizde ama gayet kaliteli ürünleri var. sadece f/p olarak çok zayıflar.

K2 Bora da karar kıldım

k2 den sonra belki koch chemie RS ye geçiş yaparım
Hocam tüm samimiyetimle söylüyorum, Meguiars amerikada halk markası gibi bişey bizde çok büyütülüyor,

K2 fiyatları uygun olsa da giriş segmenti bir marka, Polonya’lıların bu sektörde halen kat etmesi gereken çok yol var, o fiyat bandında daha başarılı markalar var, Marka zaten aslında tam olarak detailing üzerine uzmanlaşmış bir marka da değil,

Koch Chemie okdukça kaliteli bir markadır ancak şampuan ve ön yıkama ürünleri olarak nedense pek yoğunlaşmadılar, ürünleri mevcut, kimya üzerine yoğunlaşmış bir markanın şampuan konusunda diğer ürünleri gibi öne çıkan amiral gemisi bir ürün üretmemesini halen anlamıyorum, RS ürünü yine cila/seramik içerdiği için temizlik etkisi zayıf bir üründür,

Sonax favori markamdır, Sonax ‘ın (Xtreme serisi) ürünleri çok başarılıdır,

Meguiars ‘ın (sarı renk) şampuanı 1.420 ml. ürün büyük bir şeşede geliyor olsada sulandırma oranı çok düşük, yani sarfiyatı fazla, cilalı olduğu için temizlik gücü zayıf,

O fiyata 90-100 yıkama yetecek şampuan alınır, Meguiars ‘ın geçmişte farklı farklı ürünlerini deneme şansım olmasına rağmen (endurance lastik parlatıcısı) harici bu zamana kadar başarılı bir ürününe ben rastlamadım.

Geri