Kriko Kazası...

çok teşekkür ederim Hocam,kaç kg acaba bu kriko benim garajım yok maalesef asansörde getir götür yapmam lazım çok zorlar mı fıtık olmayalım şimdi 😀, fiyatı tam benim aklımdaki fiyat.
Dostum ağırlığına hiç bakmadım ama öyle fıtık yapacak kadar bir ağırlığı yok. Zaten her gün götür getir yapmazsın herhalde :D

@Slayer doğrudur hocam her gün getir götür yapmayacağım 😀 ama maalesef dairem ile araba park ettiğim yer biraz uzak yaklaşık 20-30 metre falan var ve yolda asfalt değil taş, Bu arada çok yer kaplar mı acaba, bunların bakımı var mı ister mi bakım.

@Slayer doğrudur hocam her gün getir götür yapmayacağım 😀 ama maalesef dairem ile araba park ettiğim yer biraz uzak yaklaşık 20-30 metre falan var ve yolda asfalt değil taş, Bu arada çok yer kaplar mı acaba, bunların bakımı var mı ister mi bakım.

Bu sana fikir verir sanırım. Çok yer kaplamıyorlar 20-30mt taşırsın o kadar da büyütme kafanda :D

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-10-04 at 19.26.34.jpeg
    WhatsApp Image 2025-10-04 at 19.26.34.jpeg
    115.3 KB · Görüntüleme: 13
Yanlış anlamayın ama 20-30 metre taşımayı düşünmek aşırı saçma. Taşıyın ne olacak ki kalburunuz çıkmaz sonuçta. Öyle aşırı ağır bir şey değil. Taşımak çok zor geliyorsa arabayı kapının önüne çekin

Hocam çok tehlike işler yapıyorsun kriko ya sen aracın altındayken kırılsaydı seni 300/500 kurtarabılırmıydi?
Yağ değişimi krikoyla felan olmaz en azından 2 sehpa olmalı

@Brk34 hocam haklısın bir şey diyemem lakin benim yaşadığım yer yokuş sitede yönetici araba ile ilgilenmeye izin vermiyor (yağ,antifriz gibi sıvı şeyler için)o yüzden ben de güvenliğe en yakın yere çekmek zorunda kalıyorum orası da yokuş benim 20-30 metre dediğime bakmayın rahat 100-150 metre var aslında güvenliğin sol tarafında kalan yer çöp için maalesef oraya da Park edemiyorum diyeceksein önce arabayı indir sonra götür maalesef öyle de olmuyor çünkü yönetici asansörde ağır taşımaya izin vermiyor o yüzden ben ağırlığı soruyorum aslında krikoyu Bodrum'a koymayı düşünüyorum yani her dairenin bir alanı var ben de o da alana koymayı düşünüyorum,ben şimdi sana fotoğrafını da altta bırakıyorum en üstün hemen altı benim daire, benim önceden zaten fıtık ameliyatım var hocam zaten belim sıkıntılı bu 1-2 yıldır normal düzendeyim:)

Ekli dosyalar

• 1000066758.jpg
    1000066758.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 8
Hocam çok tehlike işler yapıyorsun kriko ya sen aracın altındayken kırılsaydı seni 300/500 kurtarabılırmıydi?
Yağ değişimi krikoyla felan olmaz en azından 2 sehpa olmalı
Hocam ne desen haklısın zaten ben de krikon altına girmiyorum normalde lastiği söküp sehpa niyetine kullanıyorum doğru söze ne denir bilemedim, normalde zaten stepne ile birlikte sol ön tekeri de kullanarak sehpa yapıyorum ama bu sefer elimde patladı: (.

@Brk34 hocam haklısın bir şey diyemem lakin benim yaşadığım yer yokuş sitede yönetici araba ile ilgilenmeye izin vermiyor (yağ,antifriz gibi sıvı şeyler için)o yüzden ben de güvenliğe en yakın yere çekmek zorunda kalıyorum orası da yokuş benim 20-30 metre dediğime bakmayın rahat 100-150 metre var aslında güvenliğin sol tarafında kalan yer çöp için maalesef oraya da Park edemiyorum,ben şimdi sana fotoğrafını da altta bırakıyorum en üstün hemen altı benim daire, benim önceden zaten fıtık ameliyatım var hocam zaten belim sıkıntılı bu 1-2 yıldır normal düzendeyim:)
Tekrar kusura bakma ama bu kadar zorsa arabayı krikoya at gittiğin yere götür bu hesabı yapılacak bir şey değil yani.

@Brk34 hocam düzenledim 😀, yine haklısın bir şey diyemem, biraz saçma gelebilir ama kusura bakma, sıkıntı yok hocam düşünceni belirt ben de ona göre kendimi ayarlayayım zaten 2 ayda bir bakım yapıyorum çok abartmaya gerek yok haklısınız, teşekkür ederim yorumunuz için:), hocam 3 ton taşıdığını duyunca arabaya sığacak mı diye düşünmedim değil aslında yani benim arabada enine dar bir araba olduğu için sığar mı diye düşündüm Hocam Allah var arka koltuklar bile çok dar yani iki kişi zor biniyor adam arabayı sadece bagaj yapmış,yalnız slayer hocam fotoğrafını atınca anladım ki sığarmış 😀.

Son düzenleme:
@Slayer düşündüğüm kadar büyük değilmiş hocam taşınır 👍, ayın 15inde sepetimde 😀

Son düzenleme:
@Brk34 hocam düzenledim 😀, yine haklısın bir şey diyemem, biraz saçma gelebilir ama kusura bakma, sıkıntı yok hocam düşünceni belirt ben de ona göre kendimi ayarlayayım zaten 2 ayda bir bakım yapıyorum çok abartmaya gerek yok haklısınız, teşekkür ederim yorumunuz için:), hocam 3 ton taşıdığını duyunca arabaya sığacak mı diye düşünmedim değil aslında yani benim arabada enine dar bir araba olduğu için sığar mı diye düşündüm Hocam Allah var arka koltuklar bile çok dar yani iki kişi zor biniyor adam arabayı sadece bagaj yapmış,yalnız slayer hocam fotoğrafını atınca anladım ki sığarmış 😀.
Yani belki çok burnunu sokuyorum ama dediğim gibi kriko ağırlık hesabı yapılmaz. Ne kadar ağır olabilir ki zaten?

Unarim istediğiniz gibi bir şey bulabilirsiniz. Önceliği para değil güvenlik olsun lütfen araba üzerinize düşse....

@Brk34 estağfrullah hocam, benim bildiğim bazı krikolar 50-80 kilo oluyordu yani benim bilinç altımda o şekilde doğrusu nedir pek hakim değilim,slayer hocamın attığı krikoyu almayı düşünüyorum sehpa ile birlikte 2.000 lira iyi bir fiyat hem de sağlam olduğu söyleniyor düşünceniz için tekrardan teşekkür ederim,4 yıldır ilk kez arabam oldu ilk kez bakımını yapıyorum uzun süredir, bilgisizliğim için kusuruma bakmayın insan unutuyor:).

Son düzenleme:
@Brk34 estağfrullah hocam, benim bildiğim bazı krikolar 50-80 kilo oluyordu yani benim bilinç altımda o şekilde doğrusu nedir pek hakim değilim,slayer hocamın attığı krikoyu almayı düşünüyorum sehpa ile birlikte 2.000 lira iyi bir fiyat hem de sağlam olduğu söyleniyor düşünceniz için tekrardan teşekkür ederim,4 yıldır ilk kez arabam oldu ilk kez bakımını yapıyorum uzun süredir, bilgisizliğim için kusuruma bakmayın insan unutuyor:).
Estağfurullah bana zararı yok

@Brk34 tekrardan düşünceni belirttiğin çin teşekkür ederim iyi akşamlar:), hocam para olsa üç beşe bakmazdım lakin bu ay hacizli maaşım 50 bin yattı şuan -44 bin gitmiş maalesef para bu aralar çok sıkışık ayın 15 ine de 11 gün var ama kendi düşen ağlamaz ne yapalım:), foruma cimri gözükmek istemem yanlış anlaşılmasın param olsa seve seve harcarım ama olmayan şeyi harcayamam ki😀.

Son düzenleme:

@Brk34 tekrardan düşünceni belirttiğin çin teşekkür ederim iyi akşamlar:), hocam para olsa üç beşe bakmazdım lakin bu ay hacizli maaşım 50 bin yattı şuan -44 bin gitmiş maalesef para bu aralar çok sıkışık ayın 15 ine de 11 gün var ama kendi düşen ağlamaz ne yapalım:).
Kesilmiş paranızı benim çalışma maaşım değil :) Burda boş edebiyat yapmayacağım da bütçe yönetimine bağlı biraz bu işler

Geri